Antonia și-a făcut operație de liposcuție, după ce a devenit mamă pentru a treia oară: ”A fost chinuitor. Asta e problema mea, sunt obsedată de...”

 Calin Maria Bianca
.

Antonia și-a făcut operație de liposcuție, după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Antonia nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional, însă și când vine vorba despre viața privată totul este la superlativ. Mai mult decât atât, nu mai este un secret pentru nimeni nici faptul că este un etalon al frumuseții, cu toate că după ce a devenit mamă a apelat la unele intervenții pentru a o ajuta să se bucure, din nou, de o siluetă de invidiat. Iată ce detalii a oferit Antonia despre intervențiile chirurgicale la care a apelat pentru a-și păstra silueta de invidiat după cele trei sarcini!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Antonia este cu adevărat o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Pe plan profesional totul merge mai bine ca niciodată, iar pe plan personal, se bucură de o familie frumoasă și un partener de viață cu care se iubește de mulți ani și trăiesc o poveste de dragoste desprinsă din basme. Mai mult decât atât, are o frumusețe aparte, astfel că oriund merge reușește să întoarcă toate privirile în jurul ei.

antonia-2antonia-2

Nu, nu doar că are trăsături unice cu care se poate lăuda, ci are și un corp de invidiat. Fără kilograme în plus, dar cu forme voluptoase, Antonia mereu a făcut femeie să o invidieze și bărbații să o admire. S-a bucurat tot timpul de un fizic frumos, însă după cele trei nașteri, corpul ei a suferit câteva modificări, iar ea nu s-a sfiit să recunoască că, într-adevăr, în urmă cu mai mult timp a apelat la operația de liposucție.

CIitește și: De ce a ajuns Antonia la psiholog: „E ceva rău acolo. Teroare!”

CIitește și: Cum își educă Antonia și Alex Velea copiii și ce relație are Maya cu Dominic și Akim: „Nimic nu e for granted. Le spunem NU de fiecare dată când…' / EXCLUSIV

CIitește și: Cine este Sandip Brahamin, semifinalist Românii au Talent 2023. Vine din India și e dansator

CIitește și: Cum arată rochia purtată de Kate Middleton la repetițiile pentru încoronarea Regelui Charles. Ținuta de 439 de dolari s-a epuizat deja

Antonia și-a făcut operație de liposcuție, după ce a devenit mamă pentru a treia oară

Antonia este foarte deschisă cu marea ei comunitate din mediul online, deși a fost de nenumărate ori criticată pentru aparițiile sale sau unele declarații pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Totuși, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări și de discuții, recent a dezvăluit inclusiv faptul că a apelat la operația de liposucție după cele trei nașteri, totul pentru a avea din nou un corp bine definit.

Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine.

Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente. Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum. Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural.', a spus Antonia pe Instagram.

Antonia: 'Mă enervează aceste vergeturi din jurul abdomenului'

Antonia a dat naștere la trei copii, însă silueta ei este în continuare una ideală, fără comentarii. Totuși, cum ea este atentă la orice detaliu și are mare grijă de imaginea ei, nu a putut să nu observe micile imperfecțiuni de pe abomenul ei, care și acum o deranjează într-o anumită măsură, însă a învățat să trăiască cu ele și să le ascundă.

'Acum știu că unii ați spune: ‘Despre ce vorbești? Arăți bine! Nu spun că nu arăt bine, dar a fost chinuitor. Încerc să îmi amintesc acele zile în care nu mă chinuiam, atât. Dar sunt bine. Acum știu cum să ascund aceste imperfecțiuni. Uneori mă enervează aceste vergeturi pe piele pe care le am în jurul abdomenului, dar sunt în viață și mulțumesc lui Dumnezeu că a fost doar atât.„, a spus Antonia pe Instagram.

Antonia: 'Îmi place mult cum arăt'

Dovada clară că Antonia se simte foarte bine în piele ei sunt inclusiv pozele pe care le-a făcut în urmă cu câteva săptămâni la ziua ei de naștere, când s-a fotografiat în lenjerie intimă, etalându-și corpul bine lucrat în sala de fitness și ținând un tort în mână. Bineînțeles, răutăcioșii au comentat imediat apariția ei, însă ea le-a dat imediat un răspuns la care mulți nu au mai avut ce să spună.

„Și ce vrei sa demonstrezi cu pozele astea? la 40 te vedem și fără chilo., a spus unul dintre internauți.

„Poateee poateeee! Ramai aproape. Cine a zis ca vreau sa demonstrez?’ Îmi place mult cum arăt și mă simt bine, mai ales pentru 34 de ani! Its my life, my page, my ass and titties’, a răspuns, asumată, Antonia.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton