Antena 1 lansează show-ul Dancing on Ice – Vis în doi. Ce presupune formatul emisiunii

 Miniosu Alexandra
.

Antena 1 lansează show-ul Dancing on Ice – Vis în doi. Surpriză uriașă pentru telespectatorii Antena 1! Organizatorii pregătesc pentru această primăvară lansarea show-ului Dancing on Ice – Vis în doi. Emisiunea este celebră la nivel internațional, mai ales în Marea Britanie, Italia și Chile. Potrivit formatului, în cadrul ei vor apărea și celebrități.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Antena 1 lansează show-ul Dancing on Ice – Vis în doi. Primăvara aceatsa le aduce telespectatorilor Antena 1 o mega-surpriză. În curând, aceștia vor putea vedea pe micile ecrane o nouă emisiune. Aceasta e intitulată Dancing on Ice – Vis în doi și este celebră aproape pe întreg mapamondul. În cadrul show-ului vor participa și diferite persoane cunoscute din showbiz.

DancingOnIceDancingOnIce

Antena 1 lansează show-ul Dancing on Ice – Vis în doi. Așadar, din această primăvară, Antena 1 va difuza pe micile ecrane show-ul fenomen Dancing on Ice – Vis în doi. Aceasta este o emisiune tip concurs ce se bucură de un mare succes. Show-ul e unul dintre cele mai bine cotate din Marea Britanie, Italia. Chile și alte câteva țări.

Citește și: Maria și Liviu Olteanu de la Mireasă divorțează, după cinci luni de căsnicie:„Am început să ne jignim reciproc'

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Dan Alexa în urmă cu 3 ani:„În secunda doi sar la bătaie'

Citește și: Acuzații dure la adresa lui Constantin Enceanu, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Mama lui Alin Gabriel, „fiul de suflet' al regretatului artist:„Vă rog să nu mai dați cu pietre'

Citește și: Solista Elena Pădure, despre scenele cu Jude Law, din filmul Cold Mountain:„Mă gândeam: cine o mai fi și amărâtul ăsta?'

Antena 1 lansează show-ul Dancing on Ice – Vis în doi

Antena 1 va lansa show-ul Dancing on Ice – Vis în doi. În emisiunea Dancing on Ice – Vis în doi, vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans. Acestea vor face echipă cu alți patinatori profesioniști. În total, 9 celebrități vor accepta provocarea de a participa în noul proiect de la Antena 1. Organizatorii nu au dezvăluit, însă, încă numele.

Cele 9 celebrități de la Dancing on Ice – Vis în doi vor patina în direct, săptămânal, la Antena 1, alături de partenerii lor profesioniști. Împreună, ei vor încerca să-i impresioneze pe memebrii juriului, dar și pe cei de acasă.

Ce presupune formatul emisiunii Dancing on Ice – Vis în doi

Antena 1 va lansa emisiunea Dancing on Ice – Vis în doi. Ringul de dans al show-ului Dancing on Ice – Vis în doi va găzdui perechi determina să demonstreze că sunt în stare să muncească până la epuizare, să-și depășească toate limitele, cu scopul de a oferi dansul memorabile pentru vise ce merită să fie împlinite.

Așadar, în fiecare săptămână, fiecare cuplu va ridica spectacolul de la Dancing on Ice – Vis în doi la un alt nivel. Rutina impune mișcări de bază ale dansului pe gheață, dar și multe alte elemente artistice. Telespectatorii emisiunii vor avea parte de muzică, culoare, costume fabuloase și rutine de dans de senzație, potrivit comunicatului de presă de la Antena 1.

Sursă foto: Comunicat de presă, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton