Anna Lesko o face praf pe Andreea Bălan și îi ia apărarea lui George Burcea! "Este dezechilibrată mult de tot la nivel emoțional"

 Oana Pantazi
.

Anna Lesko a avut o ieșire surpinzătoare, la Ferma, comentând cu privire la Andreea Bălan și mariajul ei cu George Burcea, deși a recunoscut că nu o cunoaște foarte bine pe artistă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anna Lesko a comentat extrem de acid, în cel mai recent episod de la Ferma, comportamentul Andreei Bălan față de George Burcea, luându-i apărarea actorului.

Într-o discuție personală avută cu Viviana Sposub, cele două au discutat despre colegul lor de competiție și despre mariajul lui cu Andreea Bălan. Prima a deschis discuția Vivana, care a recunoscut că și-a schimbat părerea despre actor.

„Mie îmi place de George, este un tip foarte ok și chiar asta vorbeam astăzi cu el, că s-a mediatizat tot scandalul, nu eram de partea lui. Toate erau împotriva lui.”

„Ce s-a mediatizat vine din partera ei”

La rândul ei, Anna Lesko i-a luat apărarea lui George Burcea, atacând-o destul de dur pe Andreea Bălan, chiar dacă a admis că nu o cunoaște foarte bine pe artistă.

„Ce s-a mediatizat vine din partea ei. Nu o cunosc nici pe ea foarte bine, am vorbit de două ori în viață. Dar, băi, nu-ți speli rufele în public! Artistul este artist, noi nu trebuie să povestim oamenilor cu atâta patos și să cerșim atât de tare empatia asta.

Din toate chestiile astea rezultă că este dezechilibrată foarte mult, dar mult de tot la nivel emoțional. Eu nu cred nicio secundă că George a stat cu Andreea sau a făcut deciziile importante pentru că a vrut să profite de pe urma micuței. Nici vorbă! Asta este ceva în capul ei! Oricum ea crede că toată lumea profită„, a concluzionat Anna Lesko.

În final, cele două concurente au fost de acord că George Burcea muncește foarte mult și demonstrează că în fermă este diferit față de cum îl prezintă presa și mai ales fosta soție'.

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față: „După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft”/ EXCLUSIV

Mike-Diamondz-Anna-Lesko-relatie.3Mike-Diamondz-Anna-Lesko-relatie.3

George Burcea: „Dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta…”

La scurt timp după ce George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit, iar artista și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint, fanii au sperat că nici actorul nu va rămâne singur pentru multă vreme. Acesta a recunoscut că nu exclude posibilitatea de a se îndrăgosti… Dar, deocamdată cel puțin, nu putem spune dacă George Burcea și Vivana Sposub vor forma un cuplu, chiar dacă s-au sărutat pasional la Ferma.

„Nu am venit în Ferma cu gândul de a mă îndrăgosti și am spus de multe ori acest lucru, dar cum dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu, mă aștept să mă ia prin surprindere. Sincer, aici e frumusețea…când te lovește și nu știi de unde. Da, voi da frâu liber tuturor sentimentelor pe care le voi avea, căci asta mi-am dorit mereu: să fac lucruri pentru mine, nu pentru camere, presă și tv’, a mărturisit actorul într-un interviu pentru Click!

Citește și: Mirabela Dauer, mesaj pentru fiul pe care nu l-a mai văzut de 20 de ani: „Totul a fost o minciună!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton