Anna Lesko l-a dat în judecată pe tatăl fiului ei. Ce au cei doi de împărțit, după despărțire

 Pirvu Cristina
.

Anna Lesko se pare că l-a dat în judecată pe tatăl copilului ei. S-a aflat în urmă cu câteva săptămâni că cei doi s-au despărțit după aproximativ 8 ani de relație. Ar fi avut un motiv întemeiat.

Se pare că lucrurile nu s-au terminat între Anna Lesko și DJ Vinnie odată cu despărțirea. Chiar dacă nu mai comunică, dacă dragostea dintre ei s-a risipt, mai sunt două aspecte care îi unesc. Primul este copilul: cei doi au împreună un băiețel frumos, care petrece foarte mult timp alături de mama lui, chiar și în vacanțe. Iată că acum s-a aflat că artista l-a dat pe tatăl lui în judecată, o interesează bunurile pe care le-au achiziționat împreună pe parcursul mariajului.

Conform Cancan, Anna Lesko cere instanței de judecată să stabilească termenii despărțirii. Respectiv, cântăreața le solicită judecătorilor să consfințească acordul prin care ea și DJ-ul s-au decis asupra bunurilor comune pe care le-au dobândit în timpul relației, dar și asupra custodiei copilului lor.

Anna Lesko l-a dat in judecata pe tatal copilului 1Anna Lesko l-a dat in judecata pe tatal copilului 1

Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit după 8 ani de relație! Motivul ar fi infidelitatea artistei

Anna Lesko s-a iubit cu Irinel Columbeanu, Radu Mazăre și Codin Maticiuc, însă cel căruia i-a făcut un copil și alături de care a stat aproape 8 ani este DJ Vinnie (Adrian Neniță). Deși nimic nu părea să anunțe asta, iată că Anna Lesko și partenerul ei, DJ Vinnie s-au despărțit. Cei doi s-au decis să pornească pe drumuri separate, deși au împreună un copil, iar motivul ar fi… infidelitatea artistei, conform cancan.ro. Se pare că totul s-ar fi produs după ce Anna a fost surprinsă sărutându-se în club cu Mike Diamondz.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton