Anna Lesko, adevărul despre despărțirea de Dj Vinnie, tatăl fiului ei: „El nu a fost pregătit. Problema...”

 Lăstun Ana Maria
.

Anna Lesko a scos la iveală detalii neștiute despre despărțirea de Dj Vinnie, tatăl copilului ei. Cei doi și-au spus adio în anul 2019, iar vedeta a evitat să vorbească despre acest subiect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anna Lesko și Dj Vinnie au surprins pe toată lumea în anul 2019 când, după 8 ani de relație, și-au anunțat despărțirea. Deși vedeta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, Anna Lesko a decis să rămână singură după despărțirea de DJ Vinnie, iar acum se preocupă de creșterea băiețelului ei, Adam, în vârstă de 7 ani.

Citește și: Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor prezintă „Splash! Vedete la apă', la Antena 1

Citește și: Ana Maria Ababei nu vrea să mai audă de Anna Lesko, după Ferma! „Voi alege să am lângă mine doar oameni de calitate”

Citește și: Romanița Iovan, Anna Lesko sau Monica Gabor? Cu ce fostă parteneră s-ar împăca Irinel Columbeanu: a răspuns fără să stea pe gânduri

Citește și: Ce dietă ține Anna Lesko, la 40 de ani: „Mănânc doar ce gătesc eu”. Evită să consume mai multe alimente / INTERVIU

La momentul despărțirii de tatăl copilului, gurile rele spuneau că Anna Lesko și partenerul ei și-ar fi spus adio pentru că ea l-a înșelat, însă vedeta a decis acum, doi ani mai târziu, să spună adevărul despre ruptura produsă între ea și DJ Vinnie.

El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu wow, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărţit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus', a spus Anna Lesko, în emisiunea „La cină'.

anna-lesko-despartirea-dj-vinnie-1anna-lesko-despartirea-dj-vinnie-1

De ce nu și-a refăcut Anna Lesko viața, după despărțirea de DJ Vinnie

De altfel, după despărțirea de DJ Vinnie, Anna Lesko nu a mai fost surprinsă în compania niciunui bărbat, în ciuda faptului că este o femeie frumoasă, curtată zilnic. Vedeta recunoaște că preferă statutul statutul de femeie singură, îi place independența și nici nu crede în căsătorie. Este de părere că singurul motiv pentru care căsătoria este importantă este uniunea în fața lui Dumnezeu.

„Nu cred în căsătorie. Altădată, în alte vremuri, era ceva interesant poate. În afară de capitolul religios, eu nu văd ce rost are alianţa asta în ziua de azi, când femeile muncesc la fel de mult ca şi bărbaţii şi câştigă chiar mai mulţi bani', a continuat Anna Lesko.  

Anna Lesko: „Când l-am văzut pe Adrian, am știut că el va fi tatăl copilului meu'

Înainte de despărțirea dintre Anna Lesko și Dj Vinnie, vedeta mărturisea că între ei a fost vorba de dragoste la prima vedere. Chiar dacă nu crede în suflete pereche, Anna LEsko recunoaște că a știut, din primul moment în care l-a văzut pe Adrian, pe numele său real, că își vor întemeia o familie.

„L-am privit pe Adrian când l-am întâlnit prima oară… ştiu că sună telenovelistic, dar aşa este. Când l-am întâlnit, am simţit că el, în primul rând, nu că el este alesul meu, astea sunt basme, că  este jumătatea ta, nu cred în astea.

Ca să fie jumătatea ta lucrezi mult de tot la aspectul ăsta. Când l-am văzut pe Adrian, am ştiut că el va fi tatăl copilului meu. Asta e ceva ce nu pot să îmi explic neapărat', spunea ea la momentul respectiv, în emisiunea Refresh, by Oana Turcu.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton