Anna Kournikova, în formă perfectă la scurt timp după naștere. Iată cum și-a recăpătat silueta!

 Oana Pantazi
.

Deși micuții Nicholas și Lucy abia au împlinit o lună și jumătate, mama lor, Anna Kournikova, este într-o formă fizică perfectă. Tenismena, care a reușit să țină sarcina ascunsă 9 luni de zile, arată atât de fit, încât este greu de crezut că tocmai a devenit mamă. Iată cum a reușit să-și recapete silueta într-un timp atât de scurt!

 

Anna Kournikova și Enrique Iglesias în 2002, la începuturile relației lor

Pe 16 decembrie, o știre neașteptată surprindea o lume întreagă: tenismena Anna Kournikova și cântărețul Enrique Iglesias deveniseră părinți de gemeni! Într-o lume în care aproape nimic nu mai rămâne nedescoperit, cei doi au reușit, cumva, să păstreze secretul sarcinii Annei până în ultima secundă. Ce-i drept, tenismena a fost ajutată și de trupul său armonios, dar și de faptul că a reușit să nu se îngrașe prea mult, chiar dacă a purtat vreme de 9 luni nu unul, ci doi bebeluși.

 

Enrique Iglesias, alături de unul dintre bebeluși

Cum a slăbit Anna Kournikova după naștere

Recent, Anna a uimit pe toată lumea postând o filmare cu ea în timp ce făcea sport în care se poate lesne observa că fosta tenismenă are un trup de invidiat, la nici două luni de când a devenit mama de gemeni. Corpul său este perfect tonificat, sportive neavând pic strat adipos și de celulită, iar mușchii sunt și ei perfect conturați. Să mai spunem că Anna are 36 de ani și că, de la vârsta asta, deja nu mai e la fel de ușor de slăbit ca la 20 de ani? Care este rețeta-minune'? Dacă vă așteptați la o formulă simplă, care să topească peste noapte kilogramele în plus, o să vă dezamăgim. Așa ceva nu există! Un trup de invidiat se obține doar prin efort susținut – sportul este secretul!

 

Anna Kournikova – o mămică fericită!

Exact asta ne demonstrează și Anna Kournikova în filmulețul de mai jos, care, sperăm noi, ar putea fi mobilizator pentru multe doamne și domnișoare, cu atât mai mult cu cât se apropie sezonul costumelor de baie și nu ne vom mai putea ascunde excesele culinare de peste iarnă în spatele unor geci groase… Iată cum puteți fi în formă perfectă!

 

#monday #backatit 💪🏻 📹 @ashleypeeler

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on


Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton