Anisia Gafton, dezvăluiri din Ferma! Mihaela Rădulescu îl plăcea pe Andrei Stoica, dar...

 Oana Pantazi
.

Anisia Gafton, prima concurentă care a părăsit Ferma, a dezvăluit că Mihaela Rădulescu îl plăcea pe Andrei Stoica. Iată ce a povestit actrița de stand-up comedy despre concurenții rămași în show!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anisia Gafton a dezvăluit recent care dintre concurenți a fost preferat de Mihaela Rădulescu la Ferma… E vorba despre Andrei Stoica, unul dintre cei mai arătoși bărbați din competiție. Un concurent de sex masculin în fața cărora doamnele și domnișoarele nu au rămas indiferente…

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Anisia a povestit că cel care a impresionat-o cel mai mult a fost Andrei, pe care, de altfel, ea îl vede câștigătorul competiției.

'E un bărbat de caracter, puternic și fizic și psihic. Eu cred că el va câștiga', a spus Anisia Gafton.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma: „Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat”/ EXCLUSIV

Captură-de-ecran-din-2020.08.17-la-16.01.47Captură-de-ecran-din-2020.08.17-la-16.01.47

Ce a spus Anisia Gafton despre Mihaela Rădulescu și Andrei Stoica

Actrița de stand-up comedy a mărturisit, de altfel, că toate femeile din Ferma au fost impresionate aspectul sportivului. „Te uiți la el, zici că e sculptat. Când vezi o floare într-un deșert, te uiți la ea…”, l-a complimentat Anisia pe fostul ei coleg de competiție.

Anisia Gafton a povestit că și Mihaela Rădulescu a fost impresionată de Andrei Stoica, mărturisind că nici prezentatoarea show-ului nu a rămas indiferentă în fața sex-appeal-ului sportivului. Ea a lăsat să se înțeleagă că, deși Mihaela l-a plăcut pe andrei Stoica, acesta are un mare defect…

'Mihaela Rădulescu este senzațională, este frumoasă și foarte amuzantă. Și Mihaelei îi plăcea de Andrei Stoica. Cel mai mare defect al lui era verigheta', a povestit Anisia Gafton cu umor.

De altfel, după cum a mărturisit într-un interviu pentru VIVA!, pentru Mihaela Rădulescu bărbații însurați nu au reprezentat niciodată o miză.

 „Aveam  norocul  de  a  avea încredere în mine, știam deja că nu trebuie să-mi   pierd   timpul  cu  un  cal necâștigător, cum nu mi-am pierdut niciodată  capul  după  vreun  om  însurat. Nu mă interesează bărbații altor femei sau bărbații care nu mă văd, e mult mai incitant să ni se întâlnească privirile de oameni liberi și sincronizați în dorințe”, ne-a declarat Mihaela Rădulescu.

Citește și: Drama lui Gabi Luncă. Cântăreața a suferit de cancer, iar primul copil i-a murit în ziua când a fost botezat

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton