Lia Bugnar, reacție ironică după ce s-a aflat că Theo Rose și Anghel Damian, fostul ei iubit, formează un cuplu: "Scandalul care a pus pe jar"

 Laciu Andreea
.

Lia Bugnar a stârnit noi controverse cu cel mai nou mesaj postat pe rețelele de socializare. Lia Bugnar a avut o reacție ironică după ce s-a aflat că Theo Rose și Anghel Damian, fostul ei iubit, formează un cuplu. Iată ce a spus și cum a comentat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lia Bugnar (53 de ani) și Anghel Damian (30 de ani) au format un cuplu de succes timp de aproape nouă ani. Locuiau împreună și lucrau în echipă, atât pentru proiectele de la Pro TV, cât și pentru altele din teatru.

anghel-damian-si-lia-bugnaranghel-damian-si-lia-bugnar

Lia Bugnar, mesaj ironic după ce s-a aflat că Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu

Lia Bugnar, Anghel Damian și Theo Rose au fost protagoniștii unei povești care pare desprinsă din filme. Mai mult decât atât, după ce s-a aflat totul despre despărțiri și despre noul cuplu abia format, s-a aflat că sunt puși într-o situație ieșită din comun. Mai exact, Anghel Damian, scenaristul și regizorul care a lucrat și la serialul Vlad trebuie să lucreze acum alături de fosta și de actuala iubită, căci amândouă sunt implicate în noul proiect de la Pro TV, serialul Clanul.

Acum, într-o postare ironică de pe contul personal de Facebook, Lia Bugnar a transmis un mesaj controversat.

„Șoc și groază! Lia Bugnar are spectacol la sala mare a TNB pe data de 23 august, la ora 20. Vedeta face acolo mărturisiri complete în legătură cu scandalul care a pus pe jar. Nu rata!

Află ce crede vedeta despre toate acestea! «Ce avem noi aici?», de Lia Bugnar, cu Maria Obretin, Carmen Tanase, Marius Manole. P.S. Lăsând sarcasmul la o parte, cel mai cinstit demers al meu este teatrul. Dacă sare cămașa pe român să știe ceva despre mine, acolo-i locul unde poate afla. Contra unei sume deloc modice, prețul biletului', a scris Lia Bugnar pe Facebook.

Citește și: Cum arăta Lia Bugnar în urmă cu 20 de ani. Imagine de pe vremea când era manechin: „Eram de o pudoare exacerbată'

Citește și: Dorian Popa își face implant de păr. A mai trecut prin două astfel de proceduri, în trecut: „O să mai…'

Citește și: Cum se înțelege Anghel Damian cu Theo Rose și Lia Bugnar, la filmările serialului „Clanul':„Trebuie să ţii partea tuturor, este o muncă conflictuală'

Citește și: Cu ce s-a ocupat arhitectul Andrei Samoil în pauza de 6 ani de la Visuri la Cheie: „De când sunt tată, am renunțat la …”

Cum a reacționat Lia Bugnar, după ce fostul iubit și-a asumat noua relație

Theo Rose și Anghel Damian s-au despărțit de foștii parteneri de viață, conform spuselor lor, apoi au format în secret un cuplu. Însă, după ce au fost fotografiați pe stradă sărutându-se, au fost nevoiți să își asume povestea de iubire. La acel moment, Lia Bugnar a refuzat să ofere mai multe detalii.

„Nu e genul meu de lectură și nici nu va începe să fie de acum încolo. Eu nu sunt protagonistă a nimic, nici măcar nu știu despre ce vorbiți. În al doilea rând, înțeleg că este dintr-o zonă de cancan… Scuze, am goluri mari în cultură, dar de golul de cultură cancan nu mi-e rușine. Chiar nu citesc genul acesta de presă', a declarat Lia Bugnar pentru Fanatik.

Ce spunea Anghel Damian despre Theo Rose

Cântăreața s-a iubit timp de mai bine de 4 ani cu Alex Leonte, dansator și nepotul faimosului Nea Mărin. Cu toate acestea, relația lor a ajuns la final, iar Theo Rose s-a îndrăgostit de Anghel Damian. După ce a fost fotografiat pe stradă, sărutându-și noua iubită, regizorul de la Pro TV a ținut să menționeze că nu a fost vorba despre infidelitate față de foștii lor parteneri de viață.

Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut', a declarat Anghel Damian pentru Cancan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton