Anghel Damian și Lia Bugnar, împreună pe scenă în prima seară după ce s-a aflat că Theo Rose este însărcinată

 Laciu Andreea
.

Anghel Damian și Lia Bugnar au reușit să păstreze o relație profesională amiabilă, în pofida faptului că relația lor a ajuns la final după aproximativ nouă ani, iar el formează acum un cuplu cu Theo Rose. Mai mult decât atât, scenaristul serialului Clanul și noua lui parteneră de viață vor deveni părinți peste doar câteva luni. Spre surprinderea multora, în următoarea seară după ce s-a aflat despre sarcina cântăreței, iubitul ei se afla pe scenă cu Lia, căci uneori parcă încurcate sunt căile vieții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Au format timp de aproape nouă ani o echipă imbatabilă, atât acasă, cât și pe scenă. Au ignorat gura lumii și nu au ținut cont de gura lumii, fiind preocupați doar de iubirea lor și de artă. Toată lumea a fost luată prin surprindere când s-a aflat că relația lor s-a rupt, iar Anghel Damian și-a refăcut viața alături de Theo Rose, la rândul ei proaspăt despărțită de Alex Leonte. Cu atât mai mult a fost o surpriză atunci când Cancan.ro a anunțat, în seara zilei de 14 noiembrie, că artista este și însărcinată.

anghel-damian-si-lia-bugnar-1anghel-damian-si-lia-bugnar-1

Anghel Damian și Lia Bugnar, împreună pe scenă

Se pare că „Show must go on”, așa cum spune faimoasa melodie. Din punct de vedere profesional, cei doi foști iubiți nu au lăsat apusul iubirii lor să își pună amprenta și asupra colaborării lor pe plan artistic. În seara următoare celei în care s-a aflat că Theo Rose este însărcinată, Anghel Damian și Lia Bugnar jucau împreună pe scenă în piesa 'Și cu pisica ce-ați făcut?' la sala Rapsodia de pe Lipscani, în București.

„Pe 15 noiembrie, ora 19, la Sala Rapsodia de pe Lipscani, noi, astia din poza, incercam sa gasim pisica. Hai s-o cautam impreuna! Cu: Marius Manole, Medeea Marinescu, Lia Bugnar, Rodica Mandache, Maria Buza si subsemnatul. Un spectacol de Lia Bugnar”, anunța chiar iubitul lui Theo Rose, pe contul lui de Facebook.

Citește și: Cum a reacționat Lia Bugnar după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată cu fostul ei iubit, Anghel Damian: 'Nu e chestiunea care îmi schimbă programul'

Citește și: Bogdan de la Ploiești, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată: „Sper să le cânt la botez”

Citește și: Theo Rose, prima reacție după ce s-a aflat că este însărcinată: 'Ne vedem la…' / Ce a decis referitor la cariera ei

Citește și: Cum și-a anunțat Theo Rose părinții că este însărcinată: 'Este asumată, ea a zis că, daca pică, pică, asta e'

Gestul neașteptat făcut de Lia Bugnar

Cu toate că este de apreciat faptul că au lăsat în urmă despărțirea dureroasă pe plan sentimental și merg mai departe împreună în carieră, ca doi profesioniști, Lia Bugnar a făcut la finalul piesei de teatru un gest care le-a atras multora atenția.

În clipa în care actorii vin în față, să le mulțumească spectatorilor pentru aplauze, și-a schimbat brusc locul, căci se afla inițial între Marius Manole și Medeea Marinescu, și l-a luat apoi de mână pe fostul ei iubit, informează Fanatik.ro.

„A nu se omite ca deseara (15 noiembrie) la ora 19 avem „Si cu pisica ce-ati facut?” la sala Rapsodia pe Lipscani. Un spectacol cel putin simpatic in care joaca doamna Rodica Mandache, Marius Manole, Medeea Marinescu, Maria Buza, Anghel Damian si in care joc si eu.

Si, daca tot m-am pornit, sa stiti ca-l jucam si maine (16 noiembrie) la Buzau la Sala Consiliului Judetean de la ora 19. Cine se stie buzoian iubitor de teatru are, iata, un prilej foarte bun sa-si faca un cadou. Haideti! Noi ne distram bine la acest spectacol, dar si mai bine daca veniti si voi. Drumul spre bilete il pun in comentarii.”, este și mesajul postat de Lia Bugnar pe Facebook, înainte de reprezentația respectivă.

Sursă foto: Facebook, Click, Fanatik

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton