Anghel Damian, Crăciun în familie cu Theo Rose și părinții ei. Ce cadou a primit de la socri: "Ce culoare..."

 Dumba Gabriela
.

Anghel Damian a petrecut de Crăciun cu Theo Rose și părinții ei. Regizorul serialului „Clanul” a participat și la desfacerea cadourilor pe care Moș Crăciun le-a lăsat sub brad. Tatăl cântăreței a fost cel care a împărțit cadourile, iar când Anghel Damian a fost foarte încântat de cadoul de la socri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anghel Damian a fost primit cu brațele deschise de către familia lui Theo Rose de Crăciun, ambii părinți ai artistei declarând în repetate rânduri că sunt foarte încântați de alegerea făcută de fiica lor. Îmbrăcați în pijamale asortate, în nuanțe de alb și roșu, cu toții au stat la tradiționala masă de Crăciun, după care au urcat la etaj, unde îi așteptau o mulțime de daruri sub brad.

13-2113-21

Ce cadou de Crăciun a primit Anghel Damian de la părinții lui Theo Rose

Cel care a împărțit cadourile tuturor a fost chiar tatăl lui Theo Rose, care a întreținut constant atmosfera cu glume, care mai de care mai amuzante. Bineînțeles, nici Anghel nu a fost lăsat pe dinafară. Regizorul Clanul a primit o bluză foarte groasă, portocalie, un dar la care cu siguranță nu se aștepta.

„Ai primit șubă', a spus Theo Rose, vizibil amuzată.

„Ce culoare frumoasă', s-a mai auzit pe fundal, după ce Anghel Damian și-a desfăcut cadoul.

Și restul familiei s-a bucurat de cadourile perfecte pentru sezonul rece pe care le-au primit. Mamei artistei, Nina Diaconu, i-a fost dăruită o pătură electrică, de culoare gri, care cu siguranță îi va ține cald în zilele friguroase, potrivit wowbiz.ro.

Theo Rose a decis să împărtășească și cu fanii ei atmosfera de Crăciun din casa părinților ei, așa că vedeta a postat imaginile din ziua de Crăciun pe contul ei de Instagram.

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit. Cu cine va petrece afaceristul sărbătorile de iarnă

Citește și: Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel: „Mă las de muzică dacă are nevoie de mine'

Citește și: Oxi, adevărul despre experiența Chefi la Cuțite, sezonul 10: „Dacă mă luam după toate vorbele oamenilor…'

Theo Rose va deveni mămică în scurt timp

Theo Rose mai are puțin și va aduce pe lume primul ei copil, un băiețel.

„Eu sunt fericită! Eu sunt fericită că sunt însărcinată. Eu sunt foarte fericită că o să am un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Știu că chestia asta o să mă împlinească cu totul.

Eu abia aștept să transfer grija. Și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine. Mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil. Nu mai ai timp să fii anxios', a dezvăluit recent artista în podcastul lui Radu Țibulcă.

Theo a vorbit și despre succesul ei fulminant: „Apar foarte mulți oameni care au un succes de moment, dar se întâmplă asta pentru că nu au fost pregătiți pentru asta și s-au trezit într-un punct în care au avut succes.

Dacă muncești pentru asta de când ești mic, nu mai vezi succesul ca fiind sclipiciul. Știu că sunt oameni care mă urmăresc. Știu că trebuie să răspund pentru ceea ce scot pe gură. De multe a trebuit să-mi dau seama singură'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton