Ancheta FBI scoate la iveală detalii șocante din mariajul Jolie-Pitt. Abuz și violență fizică

 Raiciu Adriana
.

Ancheta FBI scoate la iveală detalii șocante din mariajul Jolie-Pitt. Angelina Jolie ar fi luat decizia să divorțeze după ce soțul ei, în timpul unui zbor cu avionul, s-a comportat într-un mod nepotrivit atât cu ea, cât și cu fiul cel mare. Detalii neștiute ies la iveală acum din relația lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Angelina și Brad s-au căsătorit în anul 2014 pe domeniul din Correns, Franța. Cei doi se iubeau nebunește, iar el a divorțat de dragul ei, întrucât la momentul respectiv era căsătorit cu Jennifer Aniston. Au făcut copii și au și adoptat. Dar au ajuns la un divorț urât, cu scandal. Și-au aruncat reciproc tot felul de acuzații grele, spre marea uimire a fanilor din întreaga lume. 

angelina_brad_pittangelina_brad_pitt

Despărțirea dintre Angelina și Pitt ar fi venit după ce a avut loc un incident în timpul unui zbor cu avionul. Actorul se afla sub influența băuturilor alcoolice, moment în care a început să devină agresiv cu partenera sa și să îi adreseze tot felul de cuvinte nepotrivite atât ei, cât și fiului cel mare, Maddox. O anchetă FBI scoate acum la iveală detalii șocante despre relația celor doi, dar și ce s-ar fi întâmplat, de fapt, atunci în aeronavă.

Citește și: Brad Pitt are o nouă iubită, cu 29 de ani mai tânără! Cine este modelul care seamănă izbitor cu Angelina Jolie

Citește și: Cum arată Angelina Jolie la 44 kilograme. De ce a început actrița să se înfometeze

Citește și: Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Margherita a fost înjunghiată de bărbatul cu trotinetă:'Au ajuns copiii să  fie omorâți pe stradă'

Citește și:Cum a fost Jorge pus în dificultate de întrebarea fiicei lui, Karina:„M-am blocat, îți dai seama’

Ancheta FBI scoate la iveală detalii șocante din mariajul Jolie-Pitt

Ancheta FBI a scos la iveală acum ce s-ar fi întâmplat în avion, în momentul în care Angelina Jolie și Brad Pitt au avut parte de un o discuție aprinsă. Se pare că actorul ar fi vărsat bere pe soția sa, a început să țipe la ea și să îi reproșeze faptul că ea este singura vinovată de faptul că familia lor se destramă. Totul s-a întâmplat în fața copiilor, iar băiatul cel mare chiar ar fi fost jignit și ar fi fost numit „un nenorocit de copil columbian”.

La câteva zile după ce a avut loc acest incident, îndrăgita actriță a decis să divorțeze de soțul ei. Deși aceste scene au fost menționate în anchetă, cei care s-au ocupat de caz au ajuns la concluzia că nu există suficiente dovezi care să susțină ideea că Brad Pitt a fost un soț abuziv.

Astfel, vedeta de peste ocean  a solicitat ca FBI să-i predea documentele privitoare la această investigație. 

Brad Pitt, despre dependența de alcool

Pentru o lungă perioadă de timp, Brad Pitt s-a confruntat cu dependeța de alcool. Însă, actorul a reușit să treacă peste perioada respectivă.

Într-un interviu, acesta a vorbit deschis despre dependența sa, dar și despre faptul că a suferit mult după despărțirea de Angelina.

Cred că inima fiecăruia dintre noi este frântă, într-un fel. Dintotdeauna m-am simțit singur, încă din copilărie. Recent am descoperit căldura familiei și prietenilor. Atunci când ai puterea să porți în sufletul tău atât bucurii, cât și dureri poți spune că ești matur și te-ai dezvoltat”, susține Pitt. 

sursă foto- Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton