Angelica Stoican o apără pe fiica ei, Niculina Stoican, în scandalul cu Olguța Berbec. Acuzații pentru nașa Vlăduței Lupău: "Mare rușine!"

 Laciu Andreea
.

Angelica Stoican se implică în cel mai nou scandal din lumea muzicii populare. Olguța Berbec, nașa de cununie a Vlăduței Lupău, a dat-o în judecată pe Niculina Stoican și a acuzat-o că i-ar fi furat piesa „Dragoste veche și nouă”, iar acum mama pârâtei o apără public pe aceasta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Îndrăgita interpretă de muzică populară susține că Olguța Berbec ar fi mințit în instanță. Însă, pe de cealaltă parte, nașa Vlăduței Lupău susține că nu a vrut să ajungă în instanță, ci a dorit doar să își apere repertoriul și a fost forțată de împrejurări să apeleze la această metodă extremă. Ba chiar a cerut și daune morale simbolice, în valoare de 1 euro.

angelica-stoican-niculina-stoican-1angelica-stoican-niculina-stoican-1

Angelica Stoican o apără pe Niculina Stoican

Artista în vârstă de 72 de ani a decis să intervină public în acest scandal. La primul termen al procesului în care Olguța Berbec o acuză pe Niculina Stoican că i-a furat o melodie s-au prezentat ambele soliste. Au dat declarații, dar nu și-au vorbit deloc. Angelica Stoican consideră că fiica ei nu a greșit cu nimic. Ba mai mult decât atât, o atacă direct pe Olguța Berbec, susținând că toate solistele de muzică populară din zonă a crescut sub umbrela ei.

'Cu pandemia aceasta, ne-am îndepărtat unul de altul. Oamenii își pierd cumpătul și tot răul se cuibărește… Dacă nu aveam eu repertoriul din Mehedinți, astăzi nu mai era niciuna! Toate au crescut sub umbrela mea.

Și dacă ești frumoasă nu contează numai asta. Contează ceea ce scrii, ceea ce scoți pe gură. Dar dacă nu ești în stare să scrii trei versuri, și să ți le facă nu știu cine cu bani… Arta nu se face cu bani', a declarat, pentru Angelica Stoican, pentru Fanatik.

Citește și: Angelica Stoican, despre scandalul cu Maria Ciobanu. Nu-și mai vorbesc de 10 ani: „Ceea ce s-a întâmplat a fost o crimă”

Citește și: Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Oana Roman: „Doctorii ne-au spus că a avut un înger și…”

Citește și: Ce daune cere Olguța Berbec în procesul cu Niculina Stoican: „Să se pună la punct!'

Citește și: Cine sunt concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! 12 vedete luptă pentru premiul cel mare

Acuzații dure pentru Olguța Berbec

Angelica Stoican este foc și pară pe Olguța Berbec! A taxat-o public acum pe nașa Vlăduței Lupău, susținând că are un comportament neadecvat.

'Îmi pare rău pentru ea, are și calități, dar un chip frumos trebuie să aibă și un suflet frumos și bunul simț. Să se uite în oglindă și să se gândească cu mintea și sufletul. Trebuie să fii în stare să creezi. Acesta este adevărul acestei culturi tradiționale din viața satului. Dacă îți pui tocuri de 7 cm și pantofi roșii, te duci în altă parte. În sensul ăsta sunt dură!

Toate acestea care vin din urmă să încerce să pună mâna pe carte. Sunt și acum prin cărți. De acolo mă hrănesc și mai fac câte ceva. Ori ea (n.r. Olguța Berbec) m-a dezamăgit. De fapt, la unele continuă să se instaleze răutatea, banul, șmecheria și comportamentul de cloacă, de bâlci… și aici nu mă refer la bâlciul acela de la țară. Dar văd și în orașele mici ce se întâmplă, tineret care e scăpat din mâinile părinților.

Nu sunt rea și nici invidioasă. Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am îndrăznit să cred. Nu am temeri pentru ceea ce văd că se construiește, dar nu poți să minți în fața judecătorilor, numai pentru că ți-ai construit un nume și lumea vine să te asculte. În primul rând te murdărești pe tine, apoi pe ceilalți. Trebuie să apari ce scenă ca un sfânt, nu poți să alergi, doar să chiui și să dansezi.

Să stea liniștită Olguța, că nu i-a luat nimeni drumul de sub picioare. Câte cântece de-ale mele nu au dănțuit toate, și ea la fel. Au luat trei versuri, câteva de aici, de dincolo… și nu am stat să le dau în judecată. Rușine! Mare rușine! Dumnezeu e sus! Să lase acest comportament de vedetă-star, nu cadrează cu ce slujim noi', mai susține Angelica Stoican.

Mesaj tranșant pentru pentru artiștii din tânăra generație

Niculina Stoican susține că tot mai mulți artiști fac muzică doar ca să își cumpere mașini și case uriașe, dar nu lasă ceva frumos în urma lor, pentru că nu au un suflet generos.

'La ora actuală își cumpără toți mașini scumpe și își fac palate, dar dacă nu au bunătate și compasiune, nu rămâne nimic în urma ta. Nu ai cum să le duci pe toate, dacă duci o viață mințită. Și pe Niculina sunt acum toate grămadă pe ea. Fiecare om a greșit, sigur că nu se poate ca și ea, să nu fi greșit lucruri mărunte. Dar ea provine dintr-o familie unde se respetă cutuma vieții', a mai declarat artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton