Angela Gheorghiu, într-un concert eveniment la Bucureşti

 Florentina Liutic
.

După ce a cântat pe scenele celebre de la Royal Opera House din Londra, Opera Națională din Paris, Metropolitan Opera din New York, Opera de Stat din Viena sau Teatrul Balșoi din Moscova, Angela Gheorghiu a concertat în acest weekend la București, sub bagheta dirijorului newyorkez Eugene Kohn.

Angela Gheorghiu a susţinut un concert eveniment, realizat după un concept inovator, în premieră pentru România. Acesta a îmbinat muzica clasică cu cele mai noi elemente de tehnologie și video mapping create special pentru a reda un decor virtual tridimensional.

Timp de 3 ore, peste 10.000 de spectator au trăit momente unice oferite de marea soprană, care a fost răspătită cu apaluze generoase.

Din program au facut parte arii din „Italianca în Alger” de Gioachino Rossini, „Adriana Lecouvreur” de Francesco Cilea, „Carmen” de George Bizet, „Tosca”, „Turandot” și „Manon Lescaut”de Giacomo Puccini, „La Wally” de Alfredo Catalani, „Andrea Chenier” de Umberto Giordano.

„Multumesc din inima tuturor celor care au facut posibila organizarea unui astfel de concert unic la Bucuresti!', a scris Angela Gheorghiu.

De-a lungul timpului, soprana a realizat pentru VIVA! mai multe pictoriale. Iată cum arăta în 2010, 2012 şi 2013.

Angela Gheorghiu la Bucuresti2Angela Gheorghiu la Bucuresti2

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton