Angela Forero a fost eliminată de la Survivor: "Aș fi vrut să lupt..."

 Raiciu Adriana
.

Eliminare surpriză la Survivor România 2022. Angela Forero, concurenta din echipa Războinicilor, a părăsit emisiunea din motive medicale. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul Daniel Pavel, care a convocat primul consiliu de urgență din acest sezon. Iată ce a declarat Războinica.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Eliminare surpriză la Survivor România. Deși nimeni nu se aștepta la o plecare în ediția de duminică, 6 februarie, Daniel Pavel a convocat primul consiliu de urgență din acest sezon. Prezentatoul a anunțat că un concurent va fi eliminat din competiție.

Angela-parasire-competitie-1Angela-parasire-competitie-1

Mai exact, a fost vorba despre Războinica Angea Forero. Concurenta a fost eliminată din motive medicale și făcut primele declarații despre starea sa de sănătate, dar și despre ce a însemnat această competiție pentru ea.

Citește și: De ce a votat-o Xonia pe Roxana Ciuhulescu, la Survivor:Avea probleme la…

Citește și: Ce înălțime au Laura Giurcanu și Roxana Ciuhulescu de la Survivor

Citește și: Fiul Marcelei Fota, prima vizită la mormântul tatălui său. Cum a reacționat băiatul de 12 ani

Citește și: Anamaria Prodan susține că e amenințată de Laurențiu Reghecampf: „Mesaje de mă îngrozesc când le citesc’

Angela Forero a fost eliminată de la Survivor

Angela Forero a fost concurenta eliminată în ediția de duminică seară, 6 februarie. După o accidentare gravă, Războinica a avut nevoie de îngrijiri medicale. Medicii i-au spus că nu mai poate continua în aceste condiții și că și-ar punea sănătatea în pericol.

Astfel, Daniel Pavel a convocat un consiliu de urgență și a făcut anunțul.

Angela, pentru tine Survivor România 2022 se termină în această seară, pe considerente medicale. Ai suferit o accidentare, iar recuperarea ta durează mai mult. În condiții de Survivor nu se poate face', a anunțat Daniel Pavel, în cadrul consiliului de urgență.

Imediat cum a auzit că nu va mai face parte din competiție, Angela Forero Diaz a izbucnit în lacrimi. De asemenea, concurenta a spus că nu-și dorea sub nicio formă să părăsească emisiunea și era pregătită să lupte până la capăt.

Până acum, deja mă consider o supraviețuitoare. Chiar și cu această leziune, am stat în aceste condiții și îmi pare foarte rău că, din cauza unui accident, trebuie să plec. Nu aș fi vrut. Aș fi vrut să lupt.

Din păcate, am avut prea puțin timp să-mi demonstrez mie și colegilor mei că eu chiar pot, dar accidentele se întâmplă. Aveți mare grijă cu sănătatea, e cea mai importantă. Mi-a plăcut foarte mult să fac parte din echipa asta. E plină de oameni prea frumoși.', a declarat Războinica Angela Forero Diaz, în lacrimi, înainte de a părăsi consiliul de la „Survivor România'.

Faimoșii au câștigat jocul de recompensă

Pentru prima dată de la începerea competiției, Faimoșii au câștigat jocul de recompensă. Totuși, Cătălin Zmărăndescu, dar și Ana Dobrovie și Alexandra Duli de la Războinici au privit de pe bancă întreg meciul, întrucât au fost pedepsiți după conflictul de săptămâna trecută.

Cu timpul vom încerca să ne acceptăm mai mult unii pe ceilalți. Important ar fi să ne înțelegem mai mult și să nu mai facem două tabere. Să ne respectăm mai mult. Cei tuneri ar trebui să asculte și la cei mai bătrâni', a declarat Cătălin Zmărăndescu, în consiliu de urgență.

sursă foto- PR și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton