Andrew Fletcher, de la Depeche Mode, a murit: "Suntem șocați"

 Dumitrache Laura
.

Andrew Fletcher de la Depeche Mode a murit la vârsta de 60 de ani. Pianistul trupei rock s-a stins din viață în această seară. Anunțul devastator a fost făcut pe contul de Twitter al formației Depeche Mode. Membrii formației se declară șocați de moartea prematură a colegului lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andrew Fletcher a fost unul dintre membrii fondatori ai trupei britanice Depeche Mode. Trupa dateză de la finalul anilor 1970, când Fletcher a început să cânte alături de colegul său, Vince Clarke. Cei doi s-au asociat cu Martin Gore și cu David Gahan.

Depeche Mode stellen ihre Tour bei einer PK in Berlin vorDepeche Mode stellen ihre Tour bei einer PK in Berlin vor

Depeche Mode a transmis un comunicat de presă pe rețelele de socializare în care anunță tragica veste a morții lui Andy Fletcher. Membrii trupei celebre se declară șocați de moartea timpurie a colegului lor, în vârstă de 60 de ani. Nu au comunicat cauza decesului.

Citește și: Actrița Jossara Jinaro a murit la doar 48 de ani!Care a fost cauza morții

Citește și: Fiica regretatului Aurelian Preda, dezvăluiri despre manuscrisul secret al artistului:„Ar putea fi acolo unde a murit'

Citește și: Câte operații estetice are Emilia Ghinescu, la 43 de ani:”Dacă am avut ceva care să nu-mi placă la mine, am remediat”

Citește și: Dani Oțil, despre perioada în care Horia Brenciu prezenta Neatza:„Nu am zis nicăieri asta. Dacă nu era cum voia el…'

Andrew Fletcher, de la Depeche Mode, a murit

Doliu în lumea muzicii! Pianistul trupei Depeche Mode, Andrew John Fletcher s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani. Andy Fletcher a fost unul dintre membrii fondatori ai faimoasei trupei britanice. Depeche Mode a transmis un comunicat de presă pe rețelele de socializare în care anunta tragica moarte a artistului. Membrii trupei sunt șocați de moartea prematură a colegului lor.

„Suntem șocați și cuprinși de o tristețe covârșitoare din cauza trecerii în neființă timpurii a prietenului nostru, membru al familiei și coleg de trupă Andy Fletch Fletcher', au transmis aceștia.

Membrii trupei Depeche Mode sunt devastați

Andt Fletcher era considerat de colegii săi ca fiind o persoană energică care reda zâmbetul pe buze oricărei persoane aflate într-o situație dificilă. De asemenea, colegii săi de trupă spun în același comunicat că Fletch, așa cum era alinat, avea mereu o vorbă bună pentru cine avea nevoie.

„Fletch avea o adevărată inimă de aur și mereu era acolo dacă aveai nevoie de ajutor, de o conversație plină de viață sau de o porție de râs sau de o halbă rece de bere.Inimile noastre sunt alături de familia sa, și vă rugăm să îi țineți în gândurile voastre și să le respectați intimitatea în aceste momente foarte grele', au mai spus membrii trupei Depeche Mode.

Andy Fletcher se numără printre fondatorii trupei Depeche Mode

Trupa Depeche Mode a fost fondată la sfârșitul anilor 1970, când Andrew Fletcher a început să cânte alături de colegul său, pe nume Vince Clarke. La scurt timp, Vince și Fletcher s-au asociat cu Martin Gore și cu David Gahan.

Colegii săi de trupă declarau că Andy era un tip foarte bun, iar succesul trupei i se datorează inclusiv ei. Martin este compozitorul, Alan Wilder este muzicianul bun, Dave este vocalistul, iar eu mă prostesc', glumea Andy.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton