Andrei Ștefănescu o pune la zid pe Olivia Steer, după ce a fost acuzat că nu are COVID-19 și că joacă un rol: "Cât să fii de câine să acuzi?"

 Dumba Gabriela
.

Internat de cinci zile la Institutul 'Matei Balș' din Capitală după ce a fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19, Andrei Ștefănescu se lovește de acuzația că nu ar fi infectat, ci doar joacă un rol. Olivia Steer l-a acuzat că minte în legătură cu noul coronavirus, iar artistul a luat foc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În direct la 'Sinteza Zilei' de la Antena 3, prezentatorul TV nu s-a mai putut abține și a pus-o la zid pe vedetă. Andrei nu-și explică cum unii oameni pot fi atât de răi, dar mai ales, cum de sunt în stare să facă asemenea acuzații.

'Nu am făcut rău nimănui. Nu am omorât pe nimeni. Am venit doar la spital fiind bolnav. Nu-mi doresc să fiu în spital, nu mi-am dorit să fiu pozitiv, nu mi-am dorit să fiu criticat, nu mi-am dorit să promovez COVID-ul. Absolut deloc! Pur și simplu am povestit întâmplarea mea. Sunt extrem de dezamăgit!', a declarat el.

Andrei spune că o cunoaște pe Olivia Steer și că avea o părere bună cândva, însă a început să plângă atunci când a auzit-o acuzându-l de minciună.

'Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut. Eu o știu pe Olivia Steer. Aveam o părere despre ea. Ideea este că am rămas extrem de dezamăgit. Efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu. Eu am dormit cu băiețelul meu în pat fiind bolnav, pentru că nu am știut, că așa este nenorcita asta de boală, asimptomatică la mine. Cum să acuzi un om de așa ceva? Cât de câine să fii și cât să fii de rău, încât să acuzi un om că și-a pupat copilul la plecare?', a adăugat artistul.

„Când nu-ți înveți bine rolul și nu ai timp nici de repetiții, că te cheamă ăștia deja pe scenă' a fost reacția acidă a Oliviei Steer, unul dintre promotorul mișcării anti-vaccin în România.

Andrei-Ștefănescu-coronavirus-1Andrei-Ștefănescu-coronavirus-1

„Nu este o simplă răceală!”

Andrei Ștefănescu a povestit cum se simte, la câteva zile bune după ce a fost testat poztiv.

„Am fost testat o singură dată. Trebuie să iasă două teste negative, trebuie să stau cel putin 6-7 zile până la primul test. Am deja 5 zile în spital. După rezultatele testelor voi afla dacă pot pleca acasă. Până atunci nici nu se pune problema. Starea mea e una bună, sunt asimptomatic, nu am febră, mi se iau analizele ca să vadă dacă am sângele oxigenat', a declarat Andrei Ștefănescu la Antena Stars.

În ceea ce privește tratamentul pentru coronavirus, prezentatorul spune că nu urmează nici un fel de medicație pentru că nu are simptome. După cum se știe, pacienții tratați de Covid-19 primesc tratament în funcție de simptomele prezentate, în lipsa unui remediu exclusiv pentru tratarea infecției.

„Sunt pe lista celor cu COVID, dar sunt asimptomatic și câtă vreme sunt așa, nu iau medicamente, nu iau tratament. Sunt cazuri foarte grave aici, chiar la mine pe etaj. Nu este o simplă răceală, deși starea se poate degrada foarte ușor', a mai continuat artistul.

Atât soția, cât și copilul lui Andrei Ștefănescu nu au voie să își părăsească domiciliul timp de 14 zile, până ce trece perioada de incubație.

Au fost suspendate filmările la „Te cunosc de undeva”

După ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir și Alina Pușcaș au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, Antena 1 a trimis un comunicat de presă prin care anunță suspendarea filmărilor la „Te cunosc de undeva!'. Și Toto Dumitrescu a fost depistat pozitiv pentru COVID-19.

„Filmările pentru emisiunea 'Te cunosc de undeva!' sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță', se arată în comunicatul trimis de postul Antena 1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton