Andreea Tonciu vrea să-și schimbe total înfățișarea și să-și facă operații estetice de 60.000 de euro: "Nu vreau să mă mai recunoască telefonul"

 Dumitrache Laura
.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Vedeta este o fire transpararentă, iar atunci când își dorește ceva nu se lasă până nu este mulțumită. Recent, bruneta a mărturisit că își dorește să își facă o transformare majoră fizică, iar pentru asta este dispusă să cheltuiască aproximativ 60.000 de euro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fosta asistentă TV are planuri mărețe pentru noul an. Andreea Tonciu se pregătește să plece în Republica Dominicană, unde își va pune la încercare abilitățile sportive. Vedeta face parte din cei 12 Faimoși de la Survivor România. Pe lângă asta, Andreea își dorește să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și face îmbunățățiri majore.

Andreea TonciuAndreea Tonciu

Bruneta și-a surprins fanii după ce a anunțat că este hotărâtă să își facă mai multe operații estetice la nivelul feței. Andreea Tonciu vrea să facă schimbări și la corp, iar calculele pe care le-a făcut se ridică la 60.000 de euro. Chiar și așa, vedeta este dispusă să scoată din portofel această sumă de bani pentru plăcerile sale.

Citește și: De ce a apărut Andreea Tonciu plină de bandaje la cap, înainte de Survivor România:„Părea vânătă lângă ochi'

Citește și: Cine este Andreea Tonciu de la Survivor România 2022.E rudă cu Anamaria Prodan

Citește și: Oana Roman își sărbătorește astăzi ziua de nume.Ce cadou i-a făcut Marius Elisei

Citește și:De ce nu s-a dus Dorian Popa la înmormântarea tatălui:„Nu pot să-l iert'

Andreea Tonciu, despre operațiile estetice: „Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total”

Andreea Tonciu a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, în cadrul căreia a făcut dezvăluiri incredibile. Bruneta este hotărâtă să-și facă modificări estetice și să investească o sumă mare de bani. Mai exact, fosta asistentă TV își dorește să ajungă pe mâna medicilor pentru a-și modifica corpul și fizicul. Conform acesteia, calculele pentru operațiile pe care le vrea sunt de aproximativ 60.000 de euro.

Trebuie să mă operez să-mi fac blefaroplastie, mi s-au lăsat pleoapele, dar îmi e frică de anestezie. Vreau să-mi fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani. Mai bine îmi face anestezie totală. Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu. Vreau să-mi fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție, vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes (n.r. intervenție estetică de alungire a formei ochilor), vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa.La nas nu mai vreau.

Nu vreau să mă mai recunoască telefonul. Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă. Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Mi-a luat șase ani să-mi fac rinoplastia pentru că mi-a fost frică„, a spus Andreea Tonciu la Teo Show, potrivit unica.ro.


De ce și-a făcut Andreea Tonciu rinoplastie?

În urmă cu câțiva ani, Andreea Tonciu a șocat pe toată lumea când și-a făcut apariția cu o nouă înfățișare. Vedeta a apelat la rinoplastie pentru a-și micșora nasul. Bruneta a declarat că a recurs la acea operație pentru că se simtea complexată, fiind ținta răutăcioșilor din cauza mărimii nasului.

Începuse multă lume să mă jignească și la televizor mi se vedea mult mai mare (n.r. nasul). Eram într-o seară în oglindă, mă machiam și mă vedeam urâtă. Atunci am zis că trebuie să-mi operez nasul. Am pus mâna pe telefon și am vorbit cu medicul și i-am spus că daca nu-mi face luni programare, eu nu ma mai operez. M-am dus în Turcia și luni m-am operat„, a  adăugat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu vrea să-și schimbe total înfățișarea

Andreea Tonciu mai are o soră mai mică, Lorena. Nu mai este un secret faptul că surorile Tonciu au apelat la bisturiu și la injecții cu acid hialuronic. Mai mult, se pare că cele două nu sunt pregătite să se oprească. În urmă cu ceva timp, Andreea declara că vrea să iasă cu o altă înfățișare din cabinetul medicului estetician. În ceea ce o privește pe Lorena Tonciu, la vârsta de 21 de ani, aceasta are două rinoplatii, un implant mamar și acid hialuronic în buze.

M-am dus la 16 ani să mă operez la nas și nu s-a putut, abia la 18 ani m-am operat. Eu sunt foarte complexată și aș face orice ca să fiu frumoasă. Trebuie să arăt bine și când arunc gunoiul. Operația de rinoplastie am mai făcut-o o dată în urmă cu trei luni, iar acum sunt mulțumită de rezultat. ', a declarat Lorena Tonciu în urma cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton