Andreea Tonciu s-a bătut cu o femeie din showbiz: "A vorbit prost despre mine"

 Raiciu Adriana
.

Andreea Tonciu s-a bătut cu o femeie din showbiz. Vulcanică din fire, Andreea Tonciu a reacționat în momentul în care a aflat că o altă persoană de sex feminin a jignit-o și a vorbit urât despre ea. Astfel, în cadrul unei emisiuni, fosta asistentă TV a recunoscut că s-a bătut cu o altă vedetă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu are 35 de ani și este căsătorită cu Daniel Niculescu, de meserie om de afaceri. Și-au unit destinele în 2016, pe vremea când ea era însărcinată și au împreună o fetiță pe nume Rebeca. Pe lângă familia extrem de frumoasă, vedeta are și o carieră în televiziune. A fost asistentă de televiziune, dar a făcut parte și din mai multe proiecte TV, ultimul fiind Survivor România.

andreea-tonciu-1-1andreea-tonciu-1-1

Recent, Andreea Tonciu a fost invitată la emisiunea „Detectorul de minciuni', unde a vorbit deschis despre viața sa, dar a făcut public și un detaliu neștiut. În urmă cu ceva timp, s-a luat la bătaie cu o vedetă de televiziune. Iată ce a mai spus aceasta!

Citește și: În ce relații a rămas Andreea Tonciu cu nașii Anamaria Prodan și Reghecampf, în plin proces de divorț:'Sunt niște oameni…'

Citește și: De ce a decis Andreea Tonciu să vorbească despre infidelitatea tatălui său:„Mai bine să fac de râs, decât să fac rău’

Citește și: Cum a debutat Raluca Bădulescu ca model, acum 15 ani:„Am fost mireasa colecției lui Cătălin Botezatu. Îmi era frică să nu…’

Citește și: Dani Oțil, ironii „à la Buhnici' la adresa soției sale, când a văzut-o în costum de baie:'Noroc că nu are…'

Andreea Tonciu s-a bătut cu o femeie din showbiz

Toată lumea știe că Andreea Tonciu este o fire vulcanică, așa că nu a fost vreo surpriză pentru nimeni că aceasta s-a bătut o altă femeie din showbiz. Invitată la o emisiune, vedeta a recunoscut că s-a certat crunt cu o altă persoană de sex feminin, însă nu a vrut îi dea numele.

Cearta ar fi pornit în momentul în care Andreea a aflat că cealaltă vedetă ar fi vorbit lucruri nepotrivite despre ea.

Nu vreau să dau nume, pentru că reclama se plătește. Nu știu dacă e persoană publică, nu cred că e, dar voia să devină. Motivul a fost că a vorbit prost despre mine. Cât timp vorbești prost și mincinos despre mine, te bat'a spus Andreea Tonciu.

 Totodată, întrebată dacă s-a certat vreodată cu o femeie pentru un bărbat, răspunsul fostei asistente a fost unul pozitiv. „Să mă bat, nu, să dau eu, poate, da. Îl suna. Știa că suntem împreună și îl suna. Nu știu ce voia, să se mai întâlnească, nu știu. Am prins-o la o emisiune', a mai spus aceasta.

Cum se înțelege Andreea Tonciu cu soțul ei

Recent, Andreea Tonciu vorbea despre relația cu soțul ei și spunea că se înțeles extrem de bine. Ba chiar mai mult, aceasta a subliniat că nu mai este o persoană geloasă și asta a ajutat-o destul de mult în căsnicie.

Păi, ca să aibă o relație liniștită, știi cum sunt eu cu soțul meu, nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile, dar, dacă soțul meu vrea să facă ceva, poate să facă, nu îl controlez…Pe cuvânt că îi dau libertate. Întrebați-l pe soțul meu dacă eu vreodată îl controlez…niciodată nu-l controlez pe soțul meu în telefon, dacă vrea să facă ceva, face'a spus Andreea Tonciu.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton