Andreea Tonciu, primele declarații despre eliminarea de la Survivor: "Încă nu îmi vine să cred"

 Dumitrache Laura
.

Andreea Tonciu a părăsit Survivor România 2022 în ediția de marți, 25 ianuarie. Fosta Faimoasă a fost nominalizată spre eliminare alături de Otilia Bilionera și Robert Niță. Andreea Tonciu a avut cele mai puțin voturi din partea telespectatorilor, iar după 10 zile de stat pe insula Dominicană, bruneta a părăsit concursul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Faimoasa a trecut prin momente dificile, iar în ultimele zile petrecute în jungla dominicană s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. De asemenea, Andreea a fost implicată în scandaluri cu coechipierii săi. Eliminarea sa a fost surprinză pentru toată lumea, chiar și pentru ea.

Andreea SurvivorAndreea Survivor

Când a ajuns la hotel, Andreea Tonciu a luat legătura imediat cu familia ei, dar și cu fanii din mediul online. Vedeta era nerăbdătoare să vorbească cu fiica ei, Rebecca, care a început să plângă când mama ei a plecat din concurs. Ce spune bruneta despre experiența Survivor România 2022.

Citește și: Ce traumă are Andreea Tonciu după ce a fost eliminată de la Survivor:”E șocată de ceea ce a trăit acolo”

Citește și: Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera:„Zici că sunt vrăjitoare'

Citește și: Morgan Stevens a murit. Actorul din serialul „Melrose Place' a fost găsit fără suflare în locuința sa

Citește și: Cine este Cătălin Alexandru Seserman de la Mireasa.A avut mai multe job-uri

Andreea Tonciu: „Am intrat convinsă că pot face față tuturor lipsurilor”

Andreea Tonciu a părăsit Survivor România 2022, după 10 zile de stat în jungla dominicană. Bruneta a postat miercuri, 26 ianuarie un mesaj pe contul ei de Facebook, povestind ce a însemnat pentru ea Survivor România. Fosta asistenta tv a spus că a fost cea mai dificilă provocare din viața ei.

„Încă nu îmi vine să cred că s-a încheiat experiența Survivor! A fost, de departe, cea mai grea provocare din viața mea. Am intrat convinsă că pot face față tuturor lipsurilor din competiție și că pot rezistă dorului de familia mea. Din păcate, nu a fost așa, gândul meu fugind mereu la fiica mea. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, am simțit-o la fiecare pas!Așa cum am spus și la final, sper că nu am dezamăgit pe nimeni și abia aștept să mă uit în continuare la emisiune! La final unul singur va câștiga marele premiu, dar eu mă bucur că am acceptat aventură, că mi-am testat limitele și că am adus și câteva puncte echipei mele. Ne revedem curând acasă! Până atunci, vă îmbrățișez și vă iubesc!’, a declarat Andreea Tonciu pe rețelele de socializare.

Andreea Tonciu a rămas cu traume după ce a părăsit Survivor România

Vedeta a avut multe probleme de sănătate în timpul concursului, iar mama vedetei a mărturisit că fiica ei a rămas cu traume. Andreea Tonciu nu mai poate dormi, deși este extrem de obosită. Fosta asistentă tv a văzut multe vietăți în junglă și a rămas cu spaima trăită.

„Da am vorbit cu Andreea, este ok, este fericită. De abia așteaptă să ne vadă, e șocată, oricum, de ceea ce a trăit acolo. Spre surprinderea noastră ea încă nu a dormit și a zis că nu poate să doarmă.

Pentru că și la hotel a văzut o șopârlă mică în cameră. Nu a dormit toată noaptea, a vorbit cu noi. Noi am văzut un show foarte frumos, dar dacă fizic ești acolo, este altceva. Eu o cunosc foarte bine pe Andreea și îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă, faptul că a stat acolo și tot timpul auzea numai zgomote’, a povestit Maria Tonciu, la PRO TV.

Andreea Tonciu a leșinat în brațele medicilor

Andreea Tonciu a trecut prin clipe infernale în ediția de duminică a emisiunii Survivor România. Fosta asistentă tv a leșina pe brațele medicilor, după care a fost luată cu targa, pusă în ambulanță și transportată de urgență la spital.

Deși a stat pe bară la jocuri, Andreei i s-a făcut rău, iar medicii care i-au acordat primul ajutor au decis să o ducă la spital. Specialiștii au încercat să afle de la concurentă care ar fi cauza de rău, dar în zadar, pentru că Andreea nu putea să vorbească. Din fericire, bruneta și-a revenit, iar după câteva ore a aflat că părăsește competiția.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton