Cum arăta Andreea Tonciu înainte de operațiile și intervențiile estetice. Ce spun fanii despre transformarea vedetei

 Calin Maria Bianca
.

Cum arăta Andreea Tonciu înainte de operațiile și intervențiile estetice. Ce spun fanii despre transformarea vedetei. Nu mai este un secret faptul că de-a lungul timpului, Andreea Tonciu a trecut prin mâinile a mai multor medici esteticieni pentru a schimba lucrurile care nu-i plăceau și îi aduceau un complex asupra felului în care arăta. Ei bine, în timp ce fanii susțin că a luat cele mai bune decizii, haterii nu se pot abține de la comentariile negative și răutăcioase. Iată totuși, cum arăta Andreea Tonciu înainte de operațiile și intervențiile estetice!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu și-a făcut mai multe scimbări de-a lungul anilor, însă nu s-a ferit de publicul larg. Vedeta a împărtășit cu marea ei comunitate din mediul online diferite momente din viața ei, fie ele bune sau maipuțin plăcute. Nici când s-a lăsat pe mâinile medicilor esteticieni nu a putut să nu le povestească cum a decurs totul, dar și să le arate rezultatul.

whatsapp-image-2023-03-07-at-13.06.23-1whatsapp-image-2023-03-07-at-13.06.23-1

Încă de la debutul său în showbiz-ul românesc, Andreea Tonciu a avut parte de nenumărate criticii din partea răutăcioșilor. Nu sunt deloc puțini cei care spuneau că are nasul mare. Deranjată de vorbele răutăcioase, Andreea Tonciu nu a mai stat pe gânduri și a mers să își opereze nasul la o clinică din Istanbul. Rezultatul a fost remarcat de toată lumea, fiind evidentă schimbarea!

Citește și: De ce și-au făcut Andreea Tonciu și sora ei, Lorena, operații estetice: „Sunt obsedată să…'

Citește și: Ce operații estetice are Lorena, sora Andreei Tonciu: „Mi-aș face orice, numai să arăt bine'

Citește și: Cum se simte Elena Cârstea după accidentul vascular cerebral. Adrian Enache ține legătura cu ea: „Era cât pe ce să se întâmple o nenorocire”

Citește și: Carmen Grebenișan a răbufnit la adresa lui Kamara, la Survivor 2023: „Vine el și fură show-ul”

Îți mai amintești cum arăta Andreea Tonciu înainte de operațiile estetice?

Așa cum se poate vedea și în fotografii, diferența dintre Andreea Tonciu care se afla la începutul ei în showbiz-ul românesc și cea de acum este una mai mult decât evidentă. Vedeta și-a făcut rinoplastie, astfel că forma nasului din prezent îi oferă o altă înfățișare. Totuși, nu s-a oprit aici cu schimbările. A apelat și la implant mamar, cât și la acid în buze, astfel că a devenit de nerecunoscut.

Mai mult decât atât, pe lângă operațiile estetice, aceasta a mai avut parte și de alte îmbunătățiri ce nu au necesitat intervenții chirurgicale. La nivelul feței face numeroase tratamente, la fel și pe corp, astfel că merge regulat să își mențină corpul și fața așa cum își dorește.

Ce spun fanii despre transformarea Andreei Tonciu

Mai multe poze cu Andreea Tonciu înainte de operațiile estetice au ajuns viral în mediul online, în special pe TikTok. Fanii nu au putut să nu își dea cu părerea și să nu comenteze la adresa ei. Totuși,și haterii și-au făcut simțită prezența. Mai concret, în timp ce unele persoane spuneau că transformarea este una foarte frumoasă și reușită, alții erau de părere că operațiile nu au ajutat-o absolut deloc.

'I-a ieșit transformarea. / Spre deosebire de altele, ea încă arată decent. / Era mai frumoasă înainte. / Tot are nasul mare și după operații. / Mai bine stătea așa cum era.', sunt doar câteva dintre comentariile de la pozele virale.

Andreea Toncii își dorește sî își schimbe radical înfățișarea

Andreea Tonciu nu se oprește cu schimbările la operațiile și intervențiile estetice pe care le are deja. Vedeta a declarat recent faptul că își dorește o schimbare radicală. Mai concret, are în plan să își schimbe implantul mamar, să își mărească posteriorul, pomeții, dar și multe altele la nivelul feței.

Trebuie să mă operez să-mi fac blefaroplastie, mi s-au lăsat pleoapele, dar îmi e frică de anestezie. Vreau să-mi fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani. Mai bine îmi face anestezie totală. Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu. Vreau să-mi fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție, vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes (n.r. intervenție estetică de alungire a formei ochilor), vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa.La nas nu mai vreau.

Nu vreau să mă mai recunoască telefonul. Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă. Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Mi-a luat șase ani să-mi fac rinoplastia pentru că mi-a fost frică„, a spus Andreea Tonciu la Teo Show, recent.

Sursă foto: Facebook / Tiktok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton