Cum se simte Andreea Tonciu, după ce ea și familia ei s-au infectat cu norovirus: „ Când eram la mare a apucat-o...”

 Miniosu Alexandra
.

Familia Andreei Tonciu a trecut prin clipe grele, după ce s-au infectat cu toții cu norovirus. Bruneta a mărturisit care este starea ei de sănătate în prezent, reușind să se pună puțin pe picioare. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' susține că nu știe de unde a luat virusul și că, din păcate, i-a afectat pe toți cei dragi, pe rând.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Care e starea de sănătate a Andreei Tonciu? Aceasta este întrebarea care a stăruit pe buzele a mii de fani, după ce vedeta i-a anunțat că s-a infectat cu norovirus. Din păcate, acesta s-a transmis rapid, iar toți apropiații brunetei s-au îmbolnăvit pe rând.

t1-4t1-4

Vacanța de la mare s-a transformat pentru Andreea Tonciu și familia ei într-un coșmar. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' plănuia să se distreze alături de soț și fetița ei, însă norovirusul le-a dat toate planurile peste cap. Aceasta a povestit că imediat după ce fiica ei, Rebeca, s-a îmbolnăvit, a urmat ea. Recent, s-a infectat și sora vedetei, virusul ocolind-o până acum.

Citește și: Cum se simte Andreea Tonciu după ce a ajuns la spital, pe perfuzii:”Am luat un virus”

Citește și: De ce a refuzat Andreea Tonciu să apară în emisiunea Mămici de Pitici, cu Lipici de la Antena Stars.Ce salariu imens a cerut

Citește și: Ce sex are bebelușul lui Mircea Moldovan de la Insula Iubirii:”Atunci când mi-a zis că este însărcinată…”

Citește și: Andra Volos, amenințată și înjurată de Bogdan Mocanu:„Poliția va face dreptate, îți asigur asta!'

Cum se simte Andreea Tonciu, după ce ea și familia ei s-au infectat cu norovirus

Potrivit declarațiilor Andreei Tonciu, printre simptomele specifice norovirusului se numără problemele digestive. Vedeta nu știe de unde a luat virusul, dar tot calvarul a început de la mare. Întâi, cea care s-a infectat a fost fiica ei. Ulterior, și bruneta a contactat virusul, iar mai apoi soțul, mama și sora divei.

„Există un virus, norovirus se numește, care debutează cu probleme digestive și, din păcate, l-am luat și noi. Nu știm de unde l-am luat, dar ne-a luat pe rând. Întâi a început cu Rebeca, după eu, după soțul meu, după mama mea și sora mea azi-noapte.

(…) Când eram la mare a apucat-o, dar noi nu am mai stat. Am găsit o clinică în Constanța, am pus-o pe Rebi pe picioare. A doua zi am plecat la București și după a treia zi l-au luat pe soțul meu aceleași simptome, stări de vomă, dureri abdominale, scaune foarte moi, febră, frisoane', a spus Andreea Tonciu la Antena Stars, notează spynews.ro.

„Am căzut de acord cu soțul meu să sun la o ambulanță privată'

Întorși acasă, la București, Andreea Tonciu a povestit că deși a sunat la Ambulanță, aceasta a întârziat să apară. Pentru că nu aveau altă soluție, ea și soțul ei au hotărât să cheme o Ambulanță privată. Costurile ar fi fost foarte mari, însă nu s-au mai uitat la bani când a venit vorba despre sănătate. Cât despre starea ei de sănătate, ea a dezvăluit că acum se simte mai bine.

„Am sunat ambulanța la ora 2:58 și era ora 6:00 dimineața și încă nu venise ambulanța, deci 3 ore și 20. Până la urmă, am căzut de acord cu soțul meu să sun la o ambulanță privată și au venit acasă.

Bineînțeles, costurile au fost foarte mari dar nu se mai pune problema să ne uităm la bani atunci când este vorba de sănătate. Au venit într-o jumătate de oră și s-a rezolvat problema.', a explicat ea.

Andreea Tonciu: „Soțul meu nu putea efectiv să stea în picioare'

Andreea Tonciu a vorbit și despre starea de sănătate a soțului ei. Daniel Niculescu s-a simțit atât de rău, încât nu putea să se țină de unul singur pe picioare. Vedeta a fost astfel nevoită să-l care peste tot prin casă.

„Soțul meu nu putea efectiv să stea în picioare și din două în două minute se ducea la toateltă și nici nu se putea duce la toaletă, trebuia să-l car eu pe brațe. Am crezut inițial că este coronavirus, dar ne-am făcut testele și au ieșit negative.', a conchis bruneta.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton