Andreea Moșneagu de la Survivor s-a măritat! În ce țară s-a căsătorit Războinica

 Lăstun Ana Maria
.

Andreea Moșneagu, fosta concurentă de la Survivor, a făcut nunta și nu în România! Războinica s-a măritat într-o țară vecină și evenimentul a fost organizat într-un cadru extrem de romantic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La scurt timp după ce a venit de la Survivor, Andreea Moșneagu a fost cerută în căsătorie și în urmă cu doar câteva zile, pe data de 20 august, Războinica s-a căsătorit. Logodna a avut loc chiar pe aeroport, în momentul în care fosta concurentă de la Kanal D a aterizat din Republica Dominicană. Andreea Moșneagu de la Survivor s-a căsătorit chiar de ziua ei, iar nunta a avut loc în Grecia.

Citește și: Andreea Moșneagu de la Survivor a fost cerută în căsătorie în aeroport. Surpriză emoționantă la întoarcerea în România

Citește și: Andreea Moșneagu, eliminată de la Survivor. Războinica a izbucnit în plâns: „Problema la genunchi…”

Citește și: Scandal uriaș la Survivor, între Georgiana și Andreea: „Îi scot dinții, jur!”

Citește și: Câți bani câștigă concurenții de la Survivor, pe săptămână. Jador primește cel mai mult

Superba polițistă de frontieră i-a organizat o surpriză de proporții soțului său, care nu bănuia că se vor căsători. Într-un cadru relaxat, dar romantic, Andreea Moșneagu s-a căsătorit civil cu partenerul.

„M-am măritat în Grecia ieri, pe 20 august, fix de ziua mea. Al meu soț nu știa nimic. A fost o surpriză', a declarat fosta concurentă de la Survivor.

andreea-survivor-nunta-s-a-casatorit-1andreea-survivor-nunta-s-a-casatorit-1

Andreea Moșneagu de la Survivor a făcut nunta în Grecia

Dacă iubitul Andreei a surprins-o cu cererea în căsătorie, polițista de frontieră a decis să îl surprindă cu… căsătoria! Andreea de la Survivor s-a căsătorit civil în Grecia și a pus la punct toate detaliile, fără ca Adrian, soțul său să nu bănuiască nimic. Fosta concurentă de la Kanal D a îmbrăcat o rochie albastră, iar buchetul de flori a fost realizat în nuanțe de roz și mov.

„El mi-a făcut surpriză la întoarcerea din Dominicană, m-a cerut în căsătorie, iar eu am pus totul la cale, fără ca el să știe, pentru a îi face o surpriză în concediu, să ne căsătorim. Și a spus DA', a mai precizat Andreea Moșneagu, pentru sursa citată anterior.

Andreea Moșneagu a participat la Survivor, dar este polițist de frontieră

Andreea Moșneagu abia a împlinit 32 de ani și participarea la Survivor România a fost una dintre cele mai mari aventuri din viața ei. Andreea Moșneagu s-a căsătorit cu bărbatul care o face fericită de ani buni și lucrează ca polițist de frontieră în București, chiar dacă s-a născut în Suceava. A studiat la Facultatea de Științe Politice și Administrative din București, dar se consideră o fire sportivă.

Andreea de la Survivor este pasionată de motociclete, merge regulat la sala de fitness și a practicat kickboxing-ul, dar nu profesionit, ci doar pentru a rămâne în formă.

Sursa FOTO: Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton