Andreea Raicu, primele declarații despre o posibilă sarcină: "Visul meu e să rămân însărcinată și să nu știe nimeni"

 Dumitrache Medeea
.

Andreea Raicu a fost în vacanță în Grecia, de unde s-a întors cu o stare de spirit excelentă. Vedeta este îndrăgostită, iar Cătălin Măruță a observat imediat cum strălucește de fericire. Ei bine, Andreea Raicu fost întrebată despre o posibilă sarcină și iată ce a răspuns!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Raicu este o femeie discretă și preferă să țină lucrurile personale pentru ea. Invitată în emisiunea „La Măruță', vedeta nu a scăpat de întrebările incomode ale celebrului prezentator.

raicu1raicu1

Cătălin Măruță a vrut să afle cât mai multe detalii despre relația Andreei Raicu, dar și despre o posibilă sarcină. Declarațiile vedetei l-au luat prin surprindere pe prezentatorul TV.

Andreea Raicu, primele declarații despre sarcină

Proaspăt întoarsă din vacanța din Grecia, Andreea Raicu a fost luată la întrebări de Cătălin Măruță cu privire la o eventuală sarcină.

Cei doi au avut un dialog spumos, în care vedeta a mărturisit că se simte pregătită să devină mamă. Andreea Raicu a avut un răspuns pe măsura insinuărilor lui Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță: Ai ceva să ne zici?

Andreea Raicu: Întreabă-mă.

Cătălin Măruță: Păi dacă te întrebi zici că îți pun mereu aceleași întrebări și te eschivezi.

Andreea Raicu: Deci dacă am fost în Grecia și am rămas însărcinată acolo, ar avea două săptămâni, deci nici eu n-as ști.

Cătălin Măruță: Eu cred că ai fi o mămică minunată.

Andreea Raicu: Cred ca da. Acum da. Am învățat ce să îi dau și ce timp să îi ofer unui copil. Pentru mine e important să îi dau copilului acea direcție. Oricum, sunt mai pregătită decât eram înainte.

Cătălin Măruță: „Vrei să naști la TV?'

În continuarea replicilor, Andreea Raicu a dezvăluit ce-și dorește cel mai mult atunci când vine vorba despre o posibilă sarcină.

Vedeta vrea ca nimeni să nu știe că este însărcinată până în momentul în care va naște. Cât despre burtica de acum, Andreea Raicu spune că a mâncat un pic mai mult în vacanță.

Citește și: Ce dietă ține Andreea Raicu.

Citește și: Cum arată Andreea Raicu nemachiată, la 43 de ani:

Citește și: Cine va lipsi de la parastasul de 4 ani pentru Denisa Răducu:

Citește și: Fulgy, un nou derapaj la adresa lui Alex Velea:

Cătălin Măruță: Dar ne promiți că atunci când va fi, vei veni să povestim.

Andreea Raicu: Să nasc?

Cătălin Măruță: Vrei să naști la Tv? Nu, să ne povestești când rămâi însărcinată.

Andreea Raicu: Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva. M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz.

De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu până la 43 de ani

Mulți s-au întrebat de ce Andreea Raicu, până la 43 de ani, nu s-a căsătorit niciodată și nu a devenit mamă. În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei, aceea în care s-a confruntat cu depresia. Andreea Raicu spune că tocmai faptul că ajunsese la 30 de ani și toată lumea o tot întreba când are de gând să se mărite este motivul pentru care a fost nevoită să meargă la psiholog.

A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat, pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: ei, și? Când te măriți, când faci un copil? Și eu eram foarte ok, adică nu aveam o dramă existențială, dar când începe toată lumea să-ți spună asta… nu e ok!'

Nu e ok, totuși, că nu sunt măritată. Și eu nu mai eram capabilă să mă uit la nimic bun din viața mea. Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil. Restul nu mai conta’, a spus Andreea Raicu.

Andreea Raicu a continuat să se confeseze și a spus că, la un moment dat, era obsedată să se mărite, însă anii au trecut și a înțeles că nu este sănătos să facă din căsătorie un scop. Vedeta își dorește să aibă parte de o relație echilibrată și de o familie, însă nu vrea să obțină aceste lucruri cu orice preț.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton