Andreea Raicu își dorește să rămână însărcinată: „Sper că am cât de curând...”

 Sutiu Theodora
.

Andreea Raicu își dorește să rămână însărcinată. Bruneta, care nu simțit nevoia să se căsătorească până acum, deși a împlinit 43 de ani, este foarte discretă când vine vorba de viața ei personală. Dar, de curând, vedeta a recunoscut că se gândește la posibilitatea să devină mamă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bruneta este foarte activă pe rețelele de socializare și iubește să le dă fanilor în fiecare zi pe orice subiect. În urmă cu puțin timp, Andreea a fost întrebată ce sfaturi i-a da fiicei sale, dacă ar avea una.

andreea-2-2andreea-2-2

Cu această ocazie, Andreea a recunoscut că în acest moment se gândește să rămână însărcinată. „Sper că am cât mai curând. Să se iubească și să trăiască viața în funcție dorințele și nevoile sale. Să pună limite și să renunțe la tot ce ăi aduce nefericire.

Să aibă curajul să meargă după ce își dorește. Să experimenteze și să își dea voie să greșească. Să fie generoasă și să iubească oamenii. Și încă multe alte lucru pe care eu nu le-am știut', a zis Andreea Raicu.

'Dacă m-ai fi întrebat acest lucru în urmă cu câțiva ani, aș fi spus clar nu. Am început să văd viața și relațiile într-un mod diferit. Bineînțeles că vreau o familie fericită, dar căsătoria nu îți garantează asta', a declarat Andreea Raicu pe contul ei de Instagram.

Zvonurile potrivit cărora Andreea Raicu ar fi însărcinată

Primele zvonuri despre posibilitatea ca Andreea Raicu să fie însărcinată a apărut în luna iulie a acestui an, după ce vedeta s-a întors dintr-o vacanță în Grecia pe care a petrecut-o, cel mai probabil, alături de iubitul ei.

Andreea Raicu, despre posibilitatea de a rămâne însărcinată. Invitată mai apoi în emisiunea lui Cătălin Măruță, prezentatorul i-a observat imediat starea bună de spirit așa că nu a avut nicio șansă să scape de întrebările incomode ale acestuia. Iată cum a decurs atunci conversația.

Cătălin Măruță: Ai ceva să ne zici?

Andreea Raicu: Întreabă-mă.

Cătălin Măruță: Păi dacă te întrebi zici că îți pun mereu aceleași întrebări și te eschivezi.

Andreea Raicu: Deci dacă am fost în Grecia și am rămas însărcinată acolo, ar avea două săptămâni, deci nici eu n-as ști.

Cătălin Măruță: Eu cred că ai fi o mămică minunată.

Andreea Raicu: Cred ca da. Acum da. Am învățat ce să îi dau și ce timp să îi ofer unui copil. Pentru mine e important să îi dau copilului acea direcție. Oricum, sunt mai pregătită decât eram înainte.

Citește și: Andreea Raicu, surprinsă din nou în compania lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

Citește și: Dialog spumos între Andreea Raicu și Mihai Bendeac la iUmor:’E îndrăgostit’

Citește și: Ștefan Bănică, despre relația cu tatăl său

Citește și: Irina Rimes l-a prezentat familiei pe noul său iubit

Andreea Raicu, despre cum vede nașterea

Andreea Marin s-a gândit mult la faptul că ar putea rămăne însărcinată. Vedeta știe și cum s-ar desfășura nașterea.

Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva. M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz', i-a mai zis Andreea lui Măruță.

De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu până acum

Andreea Raicu nu a oferit niciodată foarte multe detalii despre viața personală, însă acum s-a decis să explice de ce nu s-a căsătorit niciodată.

A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat, pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: ei, și? Când te măriți, când faci un copil? Și eu eram foarte ok, adică nu aveam o dramă existențială, dar când începe toată lumea să-ți spună asta… nu e ok!

Nu e ok, totuși, că nu sunt măritată. Și eu nu mai eram capabilă să mă uit la nimic bun din viața mea. Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil. Restul nu mai conta’, a spus Andreea Raicu la Digi 24.

Regulile de alimentație ale Andreei Raicu

În ciuda faptului că își dă voie din când în când la plăceri culinare, Andreea are câteva reguli de bază, de la care încearcă să se abată cât mai rar: evită carbohidrații seara, gluten, dulciuri, carne, prăjeli, băuturile carbogazoase și nu mănâncă seara după ora 8.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton