Andreea Moșneagu, eliminată de la Survivor. Războinica a izbucnit în plâns: "Problema la genunchi..."

 Laciu Andreea
.

Andreea Moșneagu de la Survivor a fost eliminată. Chiar dacă s-a bucurat într-un fel, deoarece problema la genunchi părea să se agraveze, emoția plecării din concurs i-a adus lacrimi în ochi. Ce a declarat concurenta din echipa Războinicilor, după ce a aflat rezultatul?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Din păcate pentru Războinici, se pare că seria de victorii s-a cam terminat. Au pierdut două jocuri de imunitate, fiind nevoiți să nominalizeze pentru eliminare câte un concurent. Prima aleasă de colegii ei a fost Andreea Moșneagu. Ea s-a accidentat la genunchi și le-a spus acestora că își dorește mult să plece acasă.

A doua persoană nominalizată a fost Marilena. Ea chiar și-a încurajat colegii să o voteze, fiind convinsă că publicul o va salva. A treia nominalizare surpriză a fost Alin Sălăjean. Sorin, concurentul care s-a clasat primul în topul favoriților publicului, l-a desemnat pe rivalul său.

848A4497848A4497

Andreea Moșneagu, eliminată de la Survivor

Andreea Moșneagu de la Survivor România face parte din echipa Războinicilor și este polițist de frontieră. Concurenta are o personalitate puternică și se consideră o adevărată luptătoare.

„Cu jumate de suflet râd, cu jumate de suflet plâng. Râd pentru că mă duc acasă, mă duc la bine, la căldură, chiar dacă în România este frig, la mine acasă este cald. Mă duc să îmi rezolv problema la genunchi și sper să nu fie ceva complicat. Cu jumătate de suflet plâng pentru că mi-aș fi dorit să ajung până în finală să câștig premiul, dar în situația asta nu o să pot face față”, a declarat Andreea Moșneagu, cu lacrimi în ochi.

Citește și: Toni Grecu, primele declarații după incendiul de la Matei Balș:„A fost o cursă sufocantă, fără aer’

Citește și: Cine este Roxana Ghiță de la Survivor.A fost olimpică la matematică

Citește și: Alexandra Ungureanu, prima reacție după ce a fost în emisiunea lui Cătălin Măruță, infectat cu COVID-19:„Vreau să o protejez pe mama’

Citește și: Cine e Musty de la Survivor.Fratele lui Kamara are trei copii și o poveste de viață tristă

Cine este Andreea Moșneagu de la Survivor

Andreea Moșneagu de la Survivor România, în vârstă de 31 de ani, este de profesie polițist de frontieră. Concurenta s-a născut în Suceava, dar locuiește în București. Andreea a studiat la Facultatea de Științe Politice și Administrative din București.

„Am o personalitate puternică și un caracter de fier. Am fost, sunt și voi fi mereu o luptătoare, o adevărată războinică. Am să lupt până la final și sunt sigură că voi câștiga!’, a spus Andreea Moșneagu de la Survivor.

 Andreea Moșneagu de la Survivor este pasionată de motociclism, merge regulat la sala de sport și a practicat kickboxing, pentru a fi în formă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton