Andreea Marinescu de la PRO TV a publicat imagini superbe cu familia ei: "A venit moșu și ne-a surprins"

 Dumitrache Laura
.

Andreea Marinescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. O perioadă lungă de timp, vedeta a fost discretă cu viața ei personală, dar acum a devenit mai prezentă în mediul online, acolo unde postează imagini cu familia ei. Andreea Marinescu (PRO TV) a postat recent câteva imagini alături de soțul și copiii ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marinescu este căsătorită din 2018 cu Adrian Titulescu, polițist criminalist. Cei doi au devenit părinții unui băiețel, Marc Armin, iar știrista mai are un băiețel dintr-o relație anterioară. Andreea și Adrian formează un cuplu minunat, dar cei doi nu se afișează des împreună.

andrreea marinescu si copii eiandrreea marinescu si copii ei

Andreea Marinescu a distribuit imagini speciale cu soțul și cei doi copii. Prezentatoarea de știri trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Adrian Titulescu. Cei doi s-au căsătorit în mare secret și cresc împreună doi copii. Andreea mai are un băiat, Vladimir, din relația cu Paul Roșca.

Citește și: Cum face față Andreea Marinescu programului matinal?Prezentatoarea de la Pro TV se trezește zilnic la ora 3

Citește și:Imagini rare cu Andreea Marinescu, alături de soț și cei doi copii. Unde au plecat în vacanță:”Sunt atât de recunoscătoare

Citește și:Iulia Albu a imitat-o pe Delia la „iUmor' și a făcut glume acide la adresa ei:„Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil, să știi că…'

Citește și:Cum arăta Culiță Sterp înainte să devină celebru.Ce meserie avea, de fapt, fiul mamei Geta

Andreea Marinescu a publicat imagini superbe cu familia ei

Andreea Marinescu este una dintre cele mai discrete vedete de la PRO TV, dar de la o vreme e devenit activă pe rețelele de socializare. Știrista a publicat câteva imagini minunate alături de soțul și copiii ei, iar internuații au lăudat-o pentru familia frumoasă pe care o are. Andreea Marinescu este căsătorită cu Adrian Titulescu, polițist criminalist de profesie și împreună au un băiețel. De asemenea, vedeta tv mai are un băiat dintr-o relație anterioară. Andreea, soțul ei și cei doi băieți apar pe Instagram îmbrăcați la fel, în pijamele.

„A venit moșu și ne-a surprins cu niste pijamale bro și, ca orice familie, am zis să facem o poză. Nu ne-a iesit, dar ne-am distrat', a scris Andreea la descriera pozelor.

Andreea Marinescu s-a căsătorit în secret cu Adrian Titulescu

Andreea Marinescu s-a căsătorit în mare secret cu Adrian Titulescu, în 2018. Cei doi au organizat o ceremonie discretă, unde au participat doar persoanele apropiate. Deși s-au căsătorit în urmă cu mai bine de cinci ani, Andreea Marinescu și Adrian Titulescu se cunosc de mai bine de 20 de ani.

Știrista l-a întâlnit pentru prima oară pe soțul ei în perioada în care era reporter la Poliție, iar acesta era polițist. Cei doi s-au revăzut după 9 ani, când amândoi se despărțiseră de partenerii lor.

Andreea Marinescu are doi băieți minunați

Colega lui Mihai Dedu a devenit mamă de două ori. Știrista are doi băieți minunați, Vladimir, 12 ani și Armin, 6 ani. Andreea Marinescu a fost căsătorită cu un coleg de breaslă, Paul Roșca.

La momentul respectiv era producătorul rubricii  „Vremea', tot de la PRO TV. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când vedeta era reporter la PRO TV Pitești, orașul în care s-a născut. După ce au divorțat, Andreea l-a reîntâlnit pe Adrian Titulescu, iar împreună formează o familie fericită.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton