Andreea Marin a fost suspectă de cancer: "Mi-au scos doi pumni de celule, 800 de grame de tumoare"

 Dumba Gabriela
.

În 2018, Andreea Marin a fost suspectă de cancer. Vedeta a observat o umflătură în zona cervicală, astfel că a decis să meargă la medic și a urmat o operație prin care i-a fost scoasă o tumoare de 800 de grame. Andreea Marin a vorbit acum despre momentul în care a fost operată, mărturisind cât de grea a fost așteptarea răspunsului biopsiei, prin care afla dacă are sau nu cancer.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin nu a ascuns faptul că a fost suspectă de cancer și nici că a trebuit să intre în sala de operație. Vedeta s-a trezit într-o dimineață, în 2018, că avea excrescență în zona cervicală și a luat imediat legătura cu medicul ei pentru a afla ce s-a întâmplat. Andreea Marin a militat tot timpul pentru prevenție și și-a sfătuit mereu fanii să facă analize de rutină pentru a putea trata la timp eventualele probleme.

320326485_640511427756821_521598103685918602_n320326485_640511427756821_521598103685918602_n

Prin ce a trecut Andreea Marin când a fost suspectă de cancer

Doctorii i-au scos tumoarea Andreei Marin, dar vedeta a trebuit să mai aștepte încă două săptămâni rezultatele biopsiei. Din fericire, tumoarea a fost benignă, conform biopsiei, iar vedeta a răsuflat ușurată.

„Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoare. Aveam cocoașa aceea în spate, care crescuse din senin', a povestit Andreea Marin.

Pentru Andreea Marin, greul nu a fost reprezentat de operație, ci de așteptarea rezultatului biopsiei.  „Am trecut printr-o biopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul', a declarat Andreea Marin.

Citește și: „Facem foarte mult sex și doarme…. Mădălin Ionescu, declarații incendiare despre Cristina Șișcanu, în direct, la emisiunea lui Măruță

Citește și: Un profesor de la Seminarul Teologic Ortodox din Baia Mare este acuzat că le-a făcut avansuri elevelor minore: „Poate vei ajunge să mă cunoști mai bine…'

Citește și: Fosta soție a lui Andrei Aradits, prima reacție după anunțul divorțului: „Schimbarea e constantă, fie că ne place sau nu'

Ce a determinat-o pe Andreea Marin să se opereze în România, când a fost suspectă de cancer

Andreea Marin povestea, acum aproape cinci ani de ce a ales să se opereze în România, când a fost suspectă de cancer.

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoș Zamfirescu.

Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu. Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc.

A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine', a povestit, la acea vreme, Andreea Marin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton