Andreea Marin și Violeta, la primul eveniment împreună. Fiica își susține în totdeauna mama

 Pirvu Cristina
.

Andreea Marin a prezentat Gala Atipic Beauty ce a avut loc la București, la Palatul Parlamentului. A avut un susținător de seamă în culise, chiar fiica sa, Violeta. Cele două au strălucit, s-au încurajat una pe alta!

La Palatul Parlamentului a avut loc evenimentul de anul acesta. 13 modele, persoane cu dizabilități, au urcat pe scenă în scaunul cu rotile. Andreea Marin le-a prezentat poveștile de viață în fața a 1.000 de persoane. Au demonstrat că se poate! Au job-uri stabile, au familii frumoase, au pasiuni diverse și deseori urcă pe podium la diferite concursuri la care participă.

Anul acesta a fost o ediție și mai specială pentru Andreea Marin. Fiica ei și a lui Ștefan Bănică a fost prezentă la eveniment. Violeta și-a susținut mama din culise. Cu zâmbetul pe buze și o ținută tinerească, fiica vedetei a strălucit. Nu merge des la evenimente alături de mama sa, acesta este primul, mai ales că a făcut și poze la panou.

Se pare că mama și fiica se înțeleg din ce în ce mai bine, au o relație apropiată, precum două prietene.

Andreea Marin 1Andreea Marin 1

Ce s-a întâmplat la Gala Atipic Beauty 2019

Gala Atipic Beauty prezintă în fiecare an poveștile de viață ale unor femei puternice și ale unor bărbați curajoși, care, deși își petrec viața în scaun cu rotile, dovedesc că sunt niște învingători: au familii frumoase, cariere de succes și ambiție pentru un viitor mai bun.

Andreea Marin, gazda evenimentului, a făcut declarații: „Am fost onorată să fiu amfitrion și coproducător al galei, să fac echipa cu inițiatorul mișcării Atipic Beauty în România, Magda Coman, cu Art Director-ul Alin Galatescu, cu oamenii minunați ce ne sprijină, punând mult suflet în ceea ce fac.

M-a emoționat profund fiecare poveste a modelelor de viață, cum obișnuim să le spunem, ce trăiesc în scaune cu roțile și caută să schimbe mentalități, prin atitudinea lor demnă, promovând frumusețea dincolo de aparențe.

Spiritul umanitar, generozitatea, creativitatea se împletesc în seară din an în care ne amintim împreună cât e de important să prețuim viață, învățând de la acești învingători. Gala transmite un mesaj puternic: frumusețea e în noi, nu în aparențe! E timpul să vedem omul, nu să ne oprim la imaginea scaunului în care stă.”

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton