Andreea Marin și-a certat fiica, dar gestul Violetei a emoționat-o profund și a făcut-o să regrete! Cum a reacționat vedeta: "Mi-au dat lacrimile și..."

 Oana Pantazi
.

Andreea Marin are o relație extraordinară cu fiica ei, Violeta, însă, ca în orice familie, mai au loc și momente neplăcute… Iar unul dintre ele a fost iscat recent chiar de către vedetă, care și-a certat fiica pe nedrept.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Recent, Andreea Marin a fost protagonista unui moment neplăcut, gestul făcut de către fiica sa, Violeta, unul extrem de bine intenționat, dar înțeles greșit de către mama sa, făcând-o în final să regrete amarnic ieșirea pe care a avut-o față de ea…

Andreea Marin are o relație foarte strânsă cu Violeta, pe care o adoră. „E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie’, spunea Zâna Surprizelor într-un interviu pentru Libertatea. Cu toate acestea, din când în când între Andreea și fiica ei mai au loc și mici conflicte, dar cel petrecut recent a adus lacrimi pe chipul vedetei.

Citește și: Ce meserii a avut Cristi Borcea în cele 5 penitenciare în care a fost închis. S-a aflat și motivul pentru care judecătorii l-au eliberat condiționat!

„Mi s-a umplut inima de recunoștință”

Andreea a recunoscut față de fanii săi de pe Instagram că a îndurerat-o faptul că s-a grăbit să-și certe fata, deși Violeta făcuse un gest minunat.

„Dimineți cu iubire… Aseară, am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspiraționale, editat odată cu cartea Povestea mea, Michelle Obama – mulțumesc, dragostea mea! Văzându-l, fetița mea l-a deschis si am zărit-o scriind ceva pe o pagină. Am dojenit-o puțin că îmi mâzgălește cadoul. Când m-am trezit, am răsfoit și… iată ce am găsit. Mi-au dat lacrimile și mi s-a umplut inima de recunoștință și dragoste', a mărturisit Andreea, după ce a văzut că Violeta i-a făcut, de fapt, o declarație de iubire, completând în dreptul rubricii Enumeră 5 persoane care au investit în tine când erai copil cuvântul MAMA. 

6Andreea-Marin-Stefan-Banica6Andreea-Marin-Stefan-Banica

„Te iubesc, Violeta mea!”

Andreea Marin și-a exprimat regretul față de atitudinea, total nemeritată, avută față de fiica ei și i-a făcut, la rândul său, Violetei o declarație de dragoste pe contul de socializare, pentru care a primit mii de aprecieri de la fani.

Citește și: Cântăreața Alya este în pragul disperării! Blocată departe de țară, din cauza pandemiei COVID-19, a ajuns femeie de serviciu ca să nu moară de foame: „Sunt praf emoţional!”

„Uneori, îi credem doar <>, uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem ca ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinți. Dacă am conștientiza, ne-ar fi adesea mult mai ușor. Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simțim, o binecuvântare fără seamăn ne îmbrătișează inima. Oare ei știu cu adevărat cât de mult îi iubim? Știm să exprimăm tumultul de dragoste care locuiește în noi de când i-am simțit sămânța în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi? Pretuieste viata! Mulțumesc, te iubesc, Violeta mea”, a mai scris Andreea Marin. 

Foto: VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton