Andreea Marin recunoaște că Ștefan Bănică a înșelat-o cu Lavinia Pârva: "Nu e comod să te simți înșelată"

 Dumba Gabriela
.

Andreea Marin a vorbit despre momentul în care căsnicia ei cu Ștefan Bănică s-a destrămat, după ce artistul a înșelat-o cu Lavinia Pârva. Andreea Marin a fost măritată de trei ori și tot de atâtea a divorțat, iar Zâna spune că niciodată nu a fost vina ei. Despre trădarea lui Ștefan, Andreea spune că a durat-o foarte mult, dar acum nu mai contează trecutul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După o primă căsnicie de cinci ani eșuată, Andreea Marin avea să producă surpriza anului 2006. Deja într-o relație cu celebrul Ștefan Bănică, Andreea Marin decide în acel an să se căsătorească cu artistul, iar un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Violeta. După șapte ani, însă, Andreea Marin și Ștefan au divorțat, iar motivul principal invocat a fost infidelitatea cântărețului.

085e92e25b8d4be143ae16d56de81c5e085e92e25b8d4be143ae16d56de81c5e

Deși la vremea aceea, Andreea Marin spune că infidelitatea nu este motivul principal pentru care se produce un divorț, acum lasă de înțeles că din această cauză i-a spus adio soțului ei.

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Andreea Marin a recunoscut că a fost înșelată de Ștefan Bănică și că nu i-a fost deloc ușor să accepte trădarea.

Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă, a spus Andreea Marin.

Întrebată dacă o vină pentru destrămarea căsniciei a avut-o și notorietatea lor, Andreea Marin a dat vina pe nepotrivire și atât.

Nu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi', a mai declarat Zâna. 

Citește și: Andreea Marin, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pârva: 'Niciun om întreg la minte…'

Citește și: Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Cred că pe noi ne-a unit suferința’

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin: „Merg la ea în vizită pentru…'/ EXCLUSIV

Ce spunea Andreea Marin despre infidelitatea lui Ștefan Bănică, în trecut 

'Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave. Agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului.

Astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu', declara Andreea Marin acum ceva timp.

Andreea Marin regretă căsnicia cu Tuncay

Andreea Marin s-a căsătorit prima dată în anul 1995, când avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Divorțul însă avea să vină la doar trei ani după ce aceștia și-au jurat iubire veșnică.

„În prima relație nu am fost matură, ne-am căsătorit prea tineri. A existat o despărțire de un an și ceva, el a plecat la studii și noi nu am rezistat despărțirii', a povestit Andreea Marin, la Kanal D. 

După divorțul de Ștefan Bănică, Andreea Marin s-a măritat cu Tuncay Ozturk, pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov). Au avut un mariaj de 2 ani şi 9 luni, pe care Andreea îl regretă.

„Nu m-aș mai căsători cu niciunul dintre foștii soți. A treia căsnicie a fost o greșeală, îmi pare rău că am făcut-o, au fost niște argumente de ordin sufletesc. M-am grăbit. Nu am avut puterea să spun nu unei cereri atunci', a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin, pregătită pentru a patra căsătorie

De patru ani, Andreea Marin a găsit însă, din nou, dragostea în persoana fostului consul Adrian Brâncoveanu.

„Nu am nici un regret, sunt fericită astăzi. Poți să întâlnești un om care un rol în viața ta pentru un anumit timp. Ne-am dori să întâlnim de prima dată persoana lângă care să închidem și ochii. Dumnezeu mi-a dat niște provocări în această viață.

În viața unei femei, un divorț poate să lase amintiri care să constituie o piedică în celelalte căsnicii. Trebuie însă să învățăm ce am greșit, unde nu am ales bine. Nu te-ai potrivit cu un om, încearcă să salvezi relația. Nu am ieșit din nicio relație superficial.

Sunt fericită de patru ani de zile. Acum iubesc cu adevărat! E o relație de maturitate. Îți dai seama că ai de învățat ca să poți iubi frumos! Încă mai cred în căsătorie, asta nu înseamnă că alerg după căsătorie. Trăim într-un secol în care oamenii nu mai prețuiesc căsătoria. Eu am prețuit-o, dar trebuie să ai și un partener care s-o prețuiască.

Chiar dacă eu am avut niște nepotriviri, asta nu înseamnă că trebuie să stau să plâng. M-aș căsători și a patra oară', a adăugat aceasta. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton