Andreea Marin face sport după operaţia la coloană. Vedeta a început recuperarea cu ajutorul unui antrenor

 Pirvu Cristina
.

Andreea Marin s-a operat la coloană în urmă cu câteva săptămâni. Vedeta a preferat să facă această intervenţia în România. Iată cum se simte acum!

Andreea Marin se află în prezent în plin proces de recuperare după operația la coloană suferită la sfârșitul lunii noiembrie. Deși, la început, s-a deplasat cu greutate după intervenția chirurgicală, îndrăgita vedetă și-a reluat la foarte scurt timp activitatea profesională, iar, începând cu această săptămână, și orele de sport.

Andreea Marin a revenit la antrenamente, urmând exerciții recomandate și atent supravegheate de instructor, astfel încât să ofere rezultatele dorite, dar să și protejeze zona afectată de operație.

Suntem încântați că doamna Andreea Marin a ales din nou Bodyshape pentru a obține forma fizică dorită. În prezent, se recuperează cu exerciții ușoare, pentru a-și recapătă tonusul, forța și rezistența musculară. Majoritatea exercițiilor sunt permise în recuperare cu excepția celor care acționează direct asupra zonei operate  pentru a facilita cicatrizarea și refacerea pielii', declară Flavius Ursachi, triplu campion national la culturism și Fitness manager la Bodyshape Transformation Center.

Andreea Marin face sport după operaţia la coloanăAndreea Marin face sport după operaţia la coloană

Mai precis, Andreea Marin execută următoarea serie de exerciții, atent supravegheată de instructor, totul în mai puțin de o oră.

Superserie picioare x 4

1. Pas pe cutie alternativ

2. Indreptari românești

20 repetări fiecare

Superserie brațe x4

1. Flotări cu modificare de plan

2. Flexii biceps cu gantere

20 repetari fiecare

Superset abdomen x4

1. Forfecări din culcat

2. Crunch-uri inverse

20 repetări fiecare

Condiționare:

Sprinturi bicicletă x 6 serii

20 sec intensitate ridicată

30 sec revenire

Ce spune Andreea Marin după operaţia la coloană

Prima oră de mișcare după două săptămâni și jumătate de pauză de recuperare după operație. Uitasem să respir! Tare bine e după sport, chiar și în varianta mai ușoară. Mulțumesc, Flavius Ursache, îmi promit mie însămi să revin la antrenamentele individuale la fiecare două zile și să mă reintegrez în grupul energic al Bodyshape de lunea viitoare! Am zis cu convingere și voce tare, să nu pot da înapoi!'.

Andreea Marin este pregătită oricând să devină din nou mamă

Andreea Marin nu are de gând să se separe de iubitul ei, iar în curând relația lor nu va mai fi una la distanță. Vedeta îl apreciează foarte mult pe omul de lângă ea și este mândră pentru că acesta a reușit să clădească totul de la zero, fără ca cineva să-l ajute. Andreea Marin este fericită și nu exclude absolut deloc posibilitatea de a îi mai face un frățior sau o surioară fetiței sale Violeta.

Foto: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton