Andreea Marin, declarații surprinzătoare despre Andreea Esca: „O cunosc dincolo de micul ecran”. Ce crede și despre Teo Trandafir

 Dumba Gabriela
.

Andreea Marin, declarații surprinzătoare despre Andreea Esca. Andreea Marin are numai cuvinte de laudă la adresa Andreei Esca și spune că nu doar îi poartă un uriaș respect profesional, dar o apreciază dincolo de cuvinte și ca om. Andreea Marin demontează, astfel, ce se spune despre rivalitatea vedetelor din televiziuni concurente, dezvăluind că o admira pe Andreea Esca și în perioada când amândouă prezentau Știrile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Marin, declarații surprinzătoare despre Andreea Esca. Andreea Marin a participat recent la un eveniment organizat de Andreea Esca. Sinceră din fire, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr nu s-a ferit să-și spună părerea despre colega ei de breaslă.

5Andreea-Esca-si-Alexandre-Eram5Andreea-Esca-si-Alexandre-Eram

Andreea Marin, declarații surprinzătoare despre Andreea Esca

Andreea Marin și-a început cariera ca prezentatoare de știri la unul dintre primele posturi private din România, SOTI, iar apoi s-a îndreptat către o carieră în divertisment sub îndrumarea maestrului Lazarov. Numele Andreei Esca a devenit, între timp, sinonim cu Știrile de la PRO TV.

Esca, care a debutat în 1992, ca prezentatoare de știri la SOTI, lucrează la PRO TV de la 1 decembrie 1995, și este cea mai longevivă prezentatoare din România, întrerupându-și seria de știri de la ora 19.00 din fiecare seară doar atunci când s-a aflat în concediu de maternitate sau de odihnă.

Pe de altă parte, Andreea Marin, care a debutat la TVR Iași, a moderat timp de 8 sezoane emisiunea Surprize, surprize, difuzată de canalul TVR 1, a avut proiecte și cu PRO TV, iar din octombrie 2020 co-produce și realizează emisiunea Nu există nu se poate!, difuzată de postul de televiziune TVR 2.

Citește și:Noi informații în cazul lui Visarion Alexa.Preotul a contestat măsura controlului judiciar, procurorii insistă pentru arestarea lui

Citește și: Cum arată fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov.Eva Maria a împlinit azi 4 ani

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fiica lui Keo și Misty, după ce au dus-o la grădiniță:„Se trezește plângând, are coșmaruri

„Pe Andreea o iubesc, pur și simplu, este un om de o calitate excepțională, un profesionist desăvârșit, dar mai ales un om cu un suflet mare. O cunosc dincolo de micul ecran, așa cum o vede toată lumea.

Și mi se pare foarte important să fiu alături de ea într-un asemenea moment, în care și profesional, dar și personal, este într-un punct solar al vieții ei.

Cinci decenii de viață și să arăți cum e Andreea Esca și să te simți în continuare copil, pentru că ea se joacă mereu cu viața, așa îți dă senzația, bineînțeles, e minunat!(…) Știu foarte bine parcursul Andreei, noi la acel moment prezentând știrile naționale, fiecare pe postul său, în paralel!

De aceea am și admirat-o, pentru că făceam același lucru și pentru că vedeam foarte clar calitatea muncii Andreei! Ea e un model pentru toți oamenii de televiziune, nu doar cei care fac știri!”, a declarat Andreea Marin, pentru cancan.ro.

Andreea Marin are numai aprecieri și la adresa lui Teo Trandafir

Andreea Marin a vorbit și despre Teo Trandafir, în cadrul aceluiași interviu. Vedeta a ținut să sublinieze faptul că prezentatoarea Kanal D este o persoană care reușește să se facă iubită cu ușurință:

„Teo este o femeie frumoasă cap-coadă.(…) Asta ține de inteligența care-i iese prin priviri. Atunci când omul deschide gura și transmite o idee, îl iubești dacă ceea ce transmite îți umple sufletul, asta e Teo!

Și n-are nicio importanță, pentru mine, cel puțin, detaliul câte kilograme ai, ce înălțime și așa mai departe!, a adăugat Andreea Marin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton