Andreea Marin a mâncat pe săturate de Paște: „Îmi asum kilogramele în plus acumulate în aceste zile și pofta de dulce care crește mai mult”

 Lupescu Anca
.

Andreea Marin a sărbătorit Paștele fără niciun fel de restricții culinare. Vedeta s-a înfruptat din tot ce a preparat, asta deși ne-a obișnuit o siluetă trasă prin inel, pentru care muncește din greu. 

imagini-rare-cu-andreea-marin-si-violeta-cum-isi-rasfata-vedeta-tv-fiica-video-492226imagini-rare-cu-andreea-marin-si-violeta-cum-isi-rasfata-vedeta-tv-fiica-video-492226

Citește și: Andreea Marin s-a vopsit singură acasă, ajutată de iubitul ei! „Aveam emoții să nu fac o boacană”. Nu e singura: Diana Munteanu și Adelina Chivu s-au tuns singure

Are un stil de viață sănătos și alege cu grijă ce mănâncă. De data aceasta, însă, Andreea Marin s-a lăsat pradă ispitelor culinare și cu ocazia sărbătorilor pascale s-a înfruptat din cele mai delicioase bucate. 

'Nu mi-am refuzat nicio plăcere culinară de Paște, nici măcar una, și nu regret nimic. Îmi place să mă bucur de sărbători, nu să îmi impun restricții, deși sunt un om echilibrat și moderația nu îmi lipsește, totuși am ieșit din ritmul de viața obișnuit și corpul meu resimte schimbarea. Îmi asum kilogramele în plus acumulate în aceste zile și pofta de dulce care crește mai mult cu fiecare plăcintă sau felie de cozonac ce vine în plus, dar îmi asum…', a scris Andreea Marin pe pagina sa de Instagram. 

Citește și: Andreea Marin a strâns produse în valoare de 440.000 de euro din donații, pentru a ajuta bolnavii de coronavirus!

Cunoscuta vedetă nu își face griji cu privire la kilogramele pe care le-a acumulat, pentru că le va da jos destul de ușor, printr-un stil de viață echilibrat, mișcare și mese corecte. Cu toții avem nevoie, din când în când, să ne lăsăm pradă tentațiilor, așa că Andreea Marin și-a asumat această „escapadă'. Vedeta a sărbătorit Paștele alături de iubitul ei, pentru care a gătit tot felul de mâncăruri tradiționale, printre care cozonac și pască.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton