Andreea Marin a împlinit 46 de ani. Ce mesaj a transmis: „Viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici…”

 Lupescu Anca
.

Andreea Marin împlinește astăzi 46 de ani, iar cu această ocazie, a transmis pe contul de socializare un mesaj, alături de care a atașat o fotografie cu ea. Zâna surprizelor, așa cum este denumită după ce ani la rând a prezentat emisiunea de pe Tvr 1 Surprize, Surprize, vedeta și-a surprins recent fanii cu revenirea în televiziune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ocazia zilei sale de naștere, Andreea Marin a transmis un mesaj emoționant, în care vorbește despre viața ei, care nu a fost una ușoară. Vedeta spune că a învățat să meargă înainte, orice i-ar pregăti viața.

Andreea-Marin-in-lacrimi-la-tv.-Ce-a-facut-pe-vedeta-TVR-sa-izbucneasca-in-plans-2-840×500Andreea-Marin-in-lacrimi-la-tv.-Ce-a-facut-pe-vedeta-TVR-sa-izbucneasca-in-plans-2-840×500

46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, să fie așa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea că voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu există nu se poate! Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm!', a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

După trei mariaje, Andreea Marin crede în continuare în căsătorie

Andreea Marin este una dintre cele mai puternice femei din showbiz, dar, uneori, mai lasă garda jos și povestește despre momentele care i-au marcat viața.

„Potrivirea între oameni este, e adevărat, o loterie. Momentele în care viețile li se unesc ar putea fi nepotrivite, nu doar caracterele lor. Dacă ai întâlni același om când a trecut mai mult prin viață, poate că destinul relației ar fi altfel sau dacă el te-ar întâlni pe tine când s-ar dovedi că ești mai înțeleaptă. În același timp, e și o chestiune de chimie pe termen lung. Dar eu nu mă plâng și nu am nostalgii din acest punct de vedere, dimpotrivă. Dragostea o trăiesc la timpul prezent', a spus Andreea Marin.

Cât despre iubitul ei, Andreea Marin spune că a atras-o bunătatea lui.

„M-a atras potrivirea noastră. Bunătatea. Frumusețea din interior', spune vedeta.

Andreea Marin l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, după ce a încheiat căsnicia cu Tuncay Ozturk. Timp de doi ani, vedeta TV a făcut sacrificii pentru a menţine relaţia cu diplomatul, având în vedere că acesta locuia atunci în Africa. De puţin timp, însă, Ionuţ Brâncoveanu s-a mutat în Bucureşti şi apropiaţii celor doi cred că la anul urmează nunta.

Andreea Marin este extrem de rezervată în ceea ce privește viața ei personală, în special după ce divorțurile de Ștefan Bănică și Tuncay Ozturk au fost extrem de mediatizate. În vară, vedeta și-a pozat iubitul stând pe jos, pe podeaua bucătăriei, desculț, îmbrăcat în tricou și pantaloni scurți, lucrând la un aranjament floral ce urma să fie prins de tavan.

Citește și: Teo Trandafir, dezvăluiri intime despre bărbații din viața ei:'Nu suport să…'. Ce spune despre o nouă căsătorie

Citește și: Augustin Viziru, primele declarații înainte de finala Ferma 2020:„Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri’/ EXCLUSIV

Citește și: Un vlogger și-a omorât iubita însărcinată, pentru 1.000 de dolari. Scena înfiorătoare a fost transmisă live

„Nu găsești oriunde un bărbat priceput și răbdător ca al meu, a scris ea pe contul de socializare, după care a explicat și la ce urma să folosească „Tavanul e gol, nu știe încă ce i se pregătește. Îl găurim, îl împușcăm, îl prindem în lanțuri. Măsurăm, ne cățărăm, ne jucăm. Important e să faci cu plăcere mici amenajări în casa ta. Fiecare face ce i se potrivește mai bine, dar a face echipă e un amănunt important. Urmărim procesul și în imagini, pentru voi, așa că suntem și fotografi, pe rând. Cât pregătesc eu florile, sistemul de agățat e gata. Pot începe astfel decorarea. Bucătăra a înflorit… Da, ne place, e mai caldă atmosfera și ne bucurăm că am făcut chiar noi asta, cu economie de resurse și cu dragoste’, povestea Andreea Marin. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton