Cum a reacționat tatăl Andreei Mantea, după ce vedeta a pozat în Playboy: ''Mi-a trântit ziarul peste ochi''

 Iacob Antonia
.

În urmă cu mai bine de 15 ani, Andreea Mantea a renunțat la haine pentru un pictorial incendiar al faimoasei reviste pentru bărbați, Playboy. La vremea respectivă, fosta participantă la concursul Miss Playboy a fost aleasă dintr-un număr de 50 de candidate. Din păcate, acel pictorial nu a fost deloc pe placul tatălui Andreei Mantea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În anul 2006, Andreea Mantea a fost protagonista unei ședințe foto incendiare la reședința lui Hugh Hefner, alături de alte vedete internaționale. Prezentatoarea tv a reprezentat România pe când avea doar 19 ani. Pentru ședința foto, bruneta a primit aproximativ 10.000 de euro și a fost aleasă de cei de la Playboy America să pozeze pentru calendarul Playboy Europa.

mantea-1-1mantea-1-1

Deși a fost super mulțumită de apariția ei în pictorialul din Playboy, Andreea Mantea a dezvăluit abia acum că a trebuit să-l înfrunte pe tatăl său. Bărbatul a văzut negru în fața ochilor când a aflat că fiica lui a pozat goală. Din acest motiv, Andreea Mantea și părintele său nu și-au vorbit ani buni.

Prezentatoarea de la Kanal D și-a deschis sufletul în emisiunea 'În oglindă', moderată de Mihai Ghiță, și a dezvăluit cum au fost începuturile ei în showbiz.

Citește și: Cum se înțeleg Andreea Mantea și Cristi Mitrea și ce relație are luptătorul cu fiul lui: „Când David trebuia să plece la el…”

Citește și: Andreea Mantea, primele declarații după ce s-a zvonit că este iar însărcinată

Citește și: De ce a leșinat Biaca Drăgușanu și a ajuns la spital: „Aveam tensiunea foarte mică și…'

Citește și: Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr. Pink. Ce plănuia să facă împreună cu Irinel, înainte să divorțeze

Reacția tatălui Andreei Mantea după ce vedeta a pozat în Playboy

Bruneta a mărturisit că s-a certat cu tatăl ei, care nu a fost de acord ca fiica lui să pozeze în Playboy. Nici faptul că și-a dorit să urmeze o carieră în actorie nu a fost pe placul bărbatului. În cele din urmă, Andreea Mantea a fost convinsă să renunţe la o carieră în acest domeniu, după ce tatăl său i-a impus să se mute în alt apartament.

„Eram atât de supărată pe tata că nu m-a lăsat să dau la Teatru și Film, încât tot ce apărea prin agenția de modele, că era reclamă, film, emisiune, și tot ce ținea de televizor, mă duceam. Mă duceam peste tot, nu țineam cont. Și când a apărut acest casting pentru această emisiune, m-am dus. Ce nu am știut însă, oamenii care au fost acolo încă trăiesc și pot confirma, eu nu am știut că va trebui să pozez în Playboy.

Doar locul întâi, cea care câștiga Miss Playboy trebuia să aibă acest pictorial. Niciodată pe acest pământ nu m-am gândit eu că și locul doi, și locul trei, și Miss Popularitate. Și am zis că eu nu vreau, eu am venit la televizor să apar să îl enervez pe tata, eu nu vreau să pozez. «Păi scrie în contract.» Și scria, într-adevăr', a povestit Andreea Mantea, în emisiunea 'În Oglindă', a lui Mihai Ghiță.

Tatăl Andreei Mantea, cuvinte dure la adresa fiicei sale

După ce a apărut în Playboy, tatăl Andreei Mantea a făcut o criză de nervi și i-a reproșat acesteia că nu mai reprezintă nimic pentru el. La vremea respectivă, bruneta a plecat de acasă pentru ca tatăl ei să se calmeze. 

„Am vrut să mă duc să îmi pun un picior în ghips ca să nu pozez. Oamenii ăia erau ditamai echipa și mi-au spălat creierul și îi lăsam pentru că mie îmi convenea, era încă o palmă pe care i-o dădeam tatălui meu. Dacă mă lăsa să mă duc la Teatru și Film, nu aveam niciun pictorial în Playboy. Mă duceam peste tot doar să îi arăt că mă duc', a mai adăugat prezentatoarea de la Kanal D. 

Vedeta a plecat de acasă

Andreea Mantea a recunoscut, fără rețineri, că părintele ei i-a dat cu ziarul peste ochi când a văzut pictorialul din Playboy. 

'Și a înnebunit când a văzut acel pictorial. Am plecat de acasă. Mama a tăiat cablul de la televizor, când a fost emisiunea. S-a urcat pe un scaun și a tăiat cablul, ca el să nu poată să vadă. Ne-am întâlnit după câteva zile, țin minte că mi-a trântit ziarul peste ochi. Nu m-a bătut, nu m-a lovit, mi l-a trântit peste ochi și mi-a zis «Atât de mulți ani ai învățat degeaba, atât de mulți ani te-am învățat lucruri degeaba.

Ai făcut atât de multe lucruri degeaba, ești zero, nu mai reprezinți nimic. Un om când nu mai are nimic de oferit începe să se vândă pe el. Tu asta ai făcut, te-ai vândut. Și pentru ce?». Și i-am zis «Să-ți arăt că pot». Și mi-a zis «Puteai să vii să vorbești cu mine, decât să faci asta. Mie mi-e rușine să merg pe stradă, dar ție îți va fi și mai rușine»', a mai povestit Andreea Mantea. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton