Andreea Mantea se mută în Turcia împreună cu fiul ei. Motivul pentru care a luat această decizie

 Stamen Diana
.

Andreea Mantea se mută în Turcia împreună cu fiul ei, David, iar motivul pentru care vedeta a luat această decizie este noua emisiune pe care o va prezenta la Kanal D. Emisiunea se va numi 'Puterea dragostei' și va fi filmată departe de casă. Prezentatoarea TV va sta departe de casă timp de șase luni.

Emisiunea 'Putera dragostei' va fi transmisă din Turcia, acolo unde există deja o casă amenajată pentru concurenți. Cât timp se va difuza show-ul matrimonial, Andreea Mantea va locui în Istanbul. Prezentatoarea TV și-a negociat foarte bine contractul, astfel încât să îl poată lua cu ea și pe băiețelul ei, David, dar și pe bona micuțului. Cât timp Andreea Mantea va fi la filmări, bona va fi cea care va avea grijă de David. Trustul va fi cel care va acoperi toate cheltuielile de cazare și transport.

Pentru Andreea Mantea, ideea de a filma în Turcia este motiv de mare bucurie, mai ales că este o mare admiratoare a culturii și a bogăției culinare turcești. „Sunt îndragostită de Turcia, de frumusețea locurilor, de preparatele delicioase, de bogația culturii acestei țări. Iar forfota colorată a Istanbulului mă fascinează!', a declarat Andreea Mantea.

Filmarile pentru „Puterea dragostei' vor avea lor în Turcia, la Istanbul

Reality-ul matrimonial „Puterea dragostei', prezentat de Andreea Mantea, se va filma in Turcia, la Istanbul. Cei 14 concurenti, 7 femei si 7 barbati, vor locui impreuna timp de 8 ore pe zi in mijlocul unor decoruri deosebite, in unul dintre cele mai frumoase si incarcate de istorie orase ale lumii.

Emisiunea  „Puterea dragostei' este o calatorie autentica in cautarea iubirii, o adevarata provocare atat pentru concurenti, cat si pentru telespectatori. Intrebarea pe care o genereaza reality-ul si miza acestuia transforma formatul intr-un adevarat experiment social: este posibil sa se nasca iubirea adevarata intre oameni care nu se cunosc si care sunt nevoiti sa locuiasca, un timp limitat, in acelasi perimetru?

Citește și: Andreea Mantea prezintă emisiunea „Puterea dragostei'. Când va începe show-ul matrimonial

Citește și: Decizie comună luată de Andreea Mantea şi Cristi Mitrea. E legată de viitorul băieţelului lor

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton