Andreea Mantea, emoționată până la lacrimi de fiul ei: "Am rămas blocată!". Ce a făcut David

 Dumba Gabriela
.

Andreea Mantea a dezvăluit că ea și fiul ei au făcut o listă cu lucrurile pe care și le doresc de Crăciun, dar și cu lucrurile pentru care sunt recunoscători. Iar lista lui David a emoționat-o pe Andreea până la lacrimi. Bruneta este foarte mândră de educația pe care i-a oferit-o fiului ei, despre care a spus mereu că este un copil bun, matur, înțelep și foarte iubitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Andreea Mantea și fiul ei, David, este una foarte strânsă, rare fiind momentele când cei doi stau despărțiți. Și atunci, aceste lucruri se întâmplă cu greu, căci băiatul, acum în clasa a III-a, imediat îi simte lipsa mamei sale.

6175551461755514

Andreea Mantea a izbucnit în plâns când a citit dorințele lui David

Recent, Andreea Mantea ș fiul ei au pus pe foaie 11 lucruri pe care și le doresc de la Moș Crăciun și 11 lucruri pentru care sunt recunoscători. Deși se aștepta ca David să ceară jucării și „alte nebunii”, cum spune ea, Andreea Mantea a fost surprinsă până la lacrimi de dorințele fiului ei.

„Îmi place să experimentez fel și fel de lucruri. Trebuia să scriu 11 lucruri pentru care sunt recunoscătoare și 11 lucruri pe care mi le doresc și a scris și el 11 lucruri pentru care este recunoscător (n.r. David, fiul ei). M-a blocat. Am plâns!

Doamne, dacă mă vedeai, vai de capul meu! Le am pozate undeva în telefon, dar cred că durează să le găsesc. El mulțumea că are o mamă bună, mulțumea că are un pat.

Citește și: Elena Ionescu a făcut o infecție din cauza machiajului excesiv:„Sunt pe antibiotic’

Citește și: Cum este Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, ca tată. Are un fiu de 4 ani:„Încerc să fiu cât pot de amuzant și câteodată mă surprind ca fiind și autoritar’ / EXCLUSIV

Citește și: Romanița Iovan poartă cu ea mereu un talisman de la Ierusalim! De la cine l-a primit:’Indiferent unde mă duc…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce părere are mama lui Theo Rose despre Anghel Damian și ce spune despre nunta lor:„Este ceva ce noi nu am mai văzut

Măi, deci mulțumea pentru niște lucruri atât de simple, încât am rămas blocată. Mă așteptam să fie și o doză de superficialitate, pentru că dacă el a intrat acum în sânul școlii degeaba a crescut într-un fel lângă mine, pentru că încet-încet o să-l schimbe copiii din jurul lui, anturajul.

O să se schimbe, o să aibă alte alegeri. Baza rămâne bază, dar pentru moment, când află de un lucru nou, ăla e mai important. Și mi-era teamă ca nu cumva să vină cu ceva superficial. Și n-a venit.”, a povestit Andreea Mantea, într-un interviu exclusiv, pentru emisiunea „Culisele Iubirii”.

Care sunt cele mai mari dorințe ale lui David, fiul Andreei Mantea

David își dorește lucruri simple, nu jocuri și jucării extrordinare, ca majoritatea copiilor de vârsta lui. Băiețelul a blocat-o pe mama lui când i-a transmis care sunt cele mai mari dorințe ale lui.

Și printre cele 11 de lucruri pe care și le dorea: să vorbească o fetiță cu el, să-i mai facă mama nu știu ce plăcintă, să-l lase mama să se uite și el la serial, să mai meargă la țară să vadă cocoșul. Măi, deci avea niște…

Și să-i aducă Moș Crăciun pijamale pufoase. Și am rămas blocată. Adică nu avea nimic, avioane, jocuri și alte nebunii. M-am bucurat, chiar m-am bucurat foarte tare”, a mărturisit Andreea Mantea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton