Andreea Mantea, adevăratul motiv pentru care a plecat de la Puterea Dragostei: "David îmi punea tot felul de întrebari ciudate". Ce va face după ce și-a dat demisia

 Cica Cristina
.

Vestea că Andreea Mantea nu va mai prezenta Puterea Dragostei a luat pe toată lumea prin surprindere. Astfel, vedeta vine cu noi declarații și lămuriri în legătură cu motivele care au determinat-o să renunțe la emisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea era extrem de apreciată de concurenții de la Puterea Dragostea, dar și de telespectatori. Cu toate acestea, a luat decizia de a renunța la emisiune, urmând să fie în locuită de Cristina Mihaela Dorobanțu, fostă concurentă la Bravo, ai stil!

Andreea Mantea nu a avut posibilitatea de a reveni în țară timp de mai multe luni, din pricina coronavirusului, însă acum a luat hotărârea de a se întoarce definitiv!

Citește și: Spiritele s-au încins în sala de judecată!Ce s-a întâmplat între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, care se luptă pentru custodia copiilor

„Eu am aflat că plec de o luna. Efectiv am simțit că îmi stă viața în loc, am simțit că…. Sunt om căruia îi place să trăiască foarte mult și intens. Veneam după o zi cruntă, groaznică și mă uităm al un coș de gunoi roz lângă un copac și mă gândeam că eu am de trăit și de făcut lucruri pe care nu puteam să le fac acolo, din cauza acestui virus', a declarat Andreea Mantea la Theo Show.

Citește și: Brigitte, primele declarații după apariția imaginilor în care Florin Pastramă o bate:„Ce, oamenii nu se mai ceartă?!'

Andreea Mantea: „Am ales cu teama de a nu trece anii pe lângă mine”

Cel mai puternic motiv din spatele deciziei de a renunța la a mai fii moderatoarea emisiunii Puterea Dragostei a fost, fără îndoială, fiul ei David. Vedeta a precizat că fiul ei începuse să-i adreseze tot mai multe întrebări și atunci a decis că cel mai bine pentru amandoi ar fi ca ea să renunțe la a mai modera emiunea de la Kanal D.

„Am ales cu teama de a nu trece anii pe lângă mine și era vorba și despre David. El începuse să îmi pună tot felul de întrebari ciudate. De exemplu: „Mama, copilăria ta era tot așa, făra bunici? Tu nu aveai bunici?' O dată, de două ori, de trei ori…

Citește și: A murit „Haralamb' din „Toate pânzele sus'!Actorul George Paul Avram avea 80 de ani

Se uită în gol foarte des. Dar eu nu m-am speriat pentru că așa eram și eu, foarte gânditoare. M-am gândit că așa e și el.  Dar întrebările eu continuat: „Tu câți prieteni aveai? Tu te vedeai cu el? I-am explicat despre acest virus, cred că el știe mai multe decât mine, știe regulile mai bine, dar nu vreau că asta să creeze traume.

Vedeam atâta trăiri intense în casă, oamenii au trăiri, tot felul de povești, iar eu și copilul meu nu trăiam așa cum ne doream noi, așa cum mi-aș fi dorit eu, pentru el și pentru mine', a mai spus Andreea Mantea, potrivit wowbiz.ro.

Andreea Mantea va prezenta altă emisiune la Kanal D?

Se pare că, totuși, Andreea Mantea va rămâne la Kanal D, unde este posibil să prezinte o altă emisiune. Cel puțin asta reiese din afirmațiile prezentatoarei, care prezintă și emisiunea „Se strigă darul”, alături de Mihai Mitoșeru.

V-am pregătit o mare surpriză, nu scăpați de mine! Aș putea să vă dau un indiciu: voi avea un partener!', a mai subliniat vedeta.

Dezvăluiri despre finala Puterea Dragostei

De asemenea, Andreea Mantea a vorbit puțin și despre finala Puterea Dragostei, oferind câteva detalii extrem de importante:

Cum bine au aflat mulți telespectatori, ne-am intors pentru ca am filmat în avans și am filmat pana în 26 iulie, ziua în care va fi marea finală. Nu pot decât să vă spun că am filmat o parte din finală, iar partea a doua va fi filmată aici, la Kanal D, cu cei șase concurenți. Vor fi doar 15 minute, cam atât ne mai trebuie, pentru că noi avem deja votul concurenților. Mai rămane acel 50% din partea telespectatorilor.

Votul e așa: 50% din partea concurenților și 50% din partea telespectatorilor. Așadar, vom avea un câștigător și o câștigătoare care vor câștiga două trofee superbe și extrem de grele și la propriu, și la figurat, și suma fabuloasă de 10.000 de euro. Mulți dintre ei au plecat deja cu trofeul de mână. În următoarele două săptămâni va fi nebunie în casa «Puterea Dragostei». Se va schimba tot', a spus vedeta, conform cancan.ro.

Andreea-Mantea-1Andreea-Mantea-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton