Andreea Mantea a mers la vot cu iubitul. Cum s-au pozat cei doi și cum au reacționat fanii: "E Cristi Mitrea?"

 Pirvu Cristina
.

Andreea Mantea pare că este din nou îndrăgostită. Se pare că în duminica alegerilor ea ar fi mers la vot alături de presupusul iubit, chiar au făcut o poză împreună. Fanii s-au intrebat imediat dacă este posibil ca prezentatoarea să se fi întors în brațele lui Cristi Mitrea. 

Nu vorbește prea des despre viața sa personală, despre un potențial iubit sau un presupus partener care o face fericită. Iată că acum, cu ocazia alegerilor prezentatoarea a dezvăluit câteva amănunte neștiute din viața ei. Se pare că la secția de vot ea a mers alături de cel ar face-o fericită acum, presupusul ei iubit.

Cei doi au făcut o fotografie buletinelor, alături de o inimioară formată din mâinile lor. Imediat după ce Andreea Mantea a făcut poza publică, fanii s-au grăbit să spună că este vorba de tatăl băieţelului ei: „E Cristi Mitrea?”

Se pare că sportivul a postat la rândul lui o altă fotografie pe reţelele sociale, iar pe spatele cărţii de identitate se vede un alt număr de voturi comparatv cu cel din fotografia Andreei Mantea. Așadar, se pare că în viața Andreei Mantea ar fi un nou bărbat.

Mai mult decât atât, pe mâna stângă a vedetei, pe degetul inelar, ea poartă o bijuterie superbă, cu piatră. Oare a fost deja cerută în căsătorie?

Andreea Mantea 1Andreea Mantea 1

Mit sau adevăr: se poate alăpta cu implanturi mamare? Andreea Mantea a încercat și a reușit fără probleme

E o întreagă discuție dacă femeile cu implant mamar pot alăpta sau nu, iar majoritatea preferă să recurgă la această operație estetică după ce au dat naștere unui copil. Andreea Mantea este vedeta care a spulberat mitul conform căruia nu poți alăpta cu silicoane. Frumoasa brunetă a împărtășit experiența sa cu restul femeilor.

Majoritatea femeilor preferă să își pună implanturi mamare după ce au dat naștere unui copil și l-au alăptat. Anna Lesko, Nicoleta Luciu, Misha, Ilinca Vandici, Antonia sunt doar câteva exemple în această categorie. Fie din convingerea că nu și-ar putea alăpta copilul dacă au implant mamar, fie pentru a-și corecta forma sânilor modificați de la alăptat, cert e ca multe recurg la această operație estetică după ce au devenit mame și nu înainte.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton