Andreea Mantea a împlinit 36 de ani. Ce cadou special a primit: "Un an nou începe"

 Raiciu Adriana
.

Andreea Mantea a împlinit 36 de ani. Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din țara noastră. Astăzi, vedeta își serbează ziua de naștere și a postat primele imagini de la 36 de ani. Iată ce planuri are pentru această zi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea a împlinit 36 de ani. Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune. Și-a început cariera în televiziune la vârsta de 15 ani, ca reporter. Au urmat multe proiecte de televiziune, iar acum este moderatoarea emisiunii Casa iubirii de la Kanal D. Pe lângă cariera impresionantă, aceasta are un băiețel superb, David, care îi face viața mult mai frumoasă.

mangte-3mangte-3

Astăzi, 20 septembrie, este zi de sărbătoare. Andreea Mantea își serbează ziua de naștere și a primit urări și surprize încă de la primele ore ale dimineții. Iată ce mesaj a transmis prezentatoarea cu această ocazie specială!

Citește și: Ce suferință o macină pe Andreea Mantea de opt ani: „Încă sufăr, încă plâng'

Citește și: Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească 10 kilograme, fără dietă:„Dimineața pot să mănânc orice, chiar și slănină cu ceapă!

Citește și: Fetița lui Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital. Soțul vedetei:„A pierdut 2 kilograme din greutate’

Citește și: Când începe „Stand-Up Revolution’, sezonul 2.Șerban Copoț și Ilona Brezoianu prezintă noul sezon

Andreea Mantea a împlinit 36 de ani

Deși astăzi, 20 septembrie, este ziua ei de naștere, Andreea Mantea a început să primească cadouri din partea celor dragi încă de ieri. De la o persoană apropiată, prezentatoarea a primit în dar un tablou impresionant, dar și un buchet de flori. De asemenea, zeci de urări au curs în mediul online încă de la miezul nopții, fanii fiind extrem de atenți cu moderatoarea.

Pe contul său de socializare, Andreea a postat și ea un prim mesaj, de la 36 de ani. Îmbrăcată elegant, ca pentru o zi așa de specială, s-a filmat și le-a mulțumit fanilor pentru urări, dar a transmis și câteva gânduri.

Un an nou incepe! Sa fie cu sanatate, multe zambete, bunatate, fericire, iubire, realizari, dorinte si rugaciuni ascultate si indeplinite! …si un strop de magie la nevoie! Asa sa fie! Va multumesc din toata inima si din tot sufletul pentru urari si mesaje! Sunteti minunati!!!„, a scris Andreea Mantea pe contul său de socializare.

Andreea Mantea s-a născut pe data de 20 septembrie 1986, în Capitală. Ea a absolvit liceul „Sfântul Pantelimon’, iar mai apoi Facultatea de Relații Internaționale.

În anul 2006, Andreea Mantea a participat în cadrul concursului „Miss Playboy’. Atunci, ea a primit titlul de cea mai sexy față de la pagină 5 a unui ziar.

În 2004, bruneta a apărut în pelicula „Visul lui Liviu’. Pe atunci, ea interpret rolul mamei lui Liviu tânără. Patru ani mai târziu, Andreea Mantea a primit rolul de „vecină’ în emisiunea prezentată de Dani Oțil și Răzvan Simion.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton