Andreea Mantea a dezvăluit la ce truc apelează ca să nu se îngrașe: ”E un antioxidant foarte puternic”

 Stamen Diana
.

Andreea Mantea se află în Turcia de mai bine de jumătate de an, acolo unde filmează pentru emisiunea 'Puterea dragostei'. Prezentatoarea TV a dezvăluit cum rezistă tentațiilor când vine vorba de mâncare, dar și la ce truc apelează ca să nu se îngrașe.

Andreea Mantea a mărturisit că este o gurmandă și rezistă cu greu să nu guste din toate preparatele delicioase. Prezentatoarea TV de la Kanal D a dezvăluit cum reușește să își țină kilogramele sub control. Se pare că Andreea Mantea bea foarte multe ceaiuri și asta o ajută foarte mult.

„Aici mă aflu pe teritoriul ceaiurilor, așa că mă ajută foarte mult aceste ceaiuri să nu mă îngraș. Ceaiul verde, după cum bine se știe, este un antioxidant foarte puternic. Sigur, mai am și eu limonada mea magică pe care o beau, cu lămâie, ghimbir și afine. În plus, merg și la sala de fitness, cam de trei ori pe săptămână', a declarat Andreea Mantea petru Libertatea.

Nu doar ceaiurile și limonada o ajută pe vedetă să se mențină în formă. Andreea Mantea merge și la sală de trei ori pe săptămână.

FOTO: Facebook

Andreea ManteaAndreea Mantea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton