Andreea Ibacka va avea emisiune la TV în ianuarie: ”Abia aștept să dăm startul”. Pe ce canal poate fi urmărită

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Ibacka va avea emisiune la TV începând cu luna ianuarie 2023. După o pauză destul de mare din televiziune, frumoasa actriță a venit cu o surpriză neașteptată pentru fanii ei și marea comunitate din mediul online. Soția lui Cabral Ibacka a anunțat că o să aibă o emisiune televizată, însă nu o să fie singură, ci alături de încă 2 nume destul de cunoscute în showbiz-ul românesc. Iată toate detaliile cu privire la marea vestea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Ibacka este una dintre cele mai îndrăgite actrițe, care de-a lungul timpului a cucerit publicul larg cu aparițiile ei. Totuși, o perioadă bună de timp a lipsit de pe micile ecrane, fiind ocupată cu cel de al doilea copil. Acum, când și micuțul Tiago a mai crescut, soția lui Cabral Ibacka este gata să se reîntoarcă în fața și atenția telespectatorilor.

ibacka-aa-4ibacka-aa-4

În mai puțin de o lună, Andreea Ibacka o să poată fi urmărită zilnic de către cei dragi pe micile ecrane. Aceasta o să aibă o emisiune în care o să abordze cele mai de interes discuții. De la cele de parenting, la beauty și numeroase alte domenii. Nu, nu o să fie singură. O să prezinte alături de încă 2 colegi de breaslă renumiți, având zilnic invitați de renume, printre care și vedete autohtone.

Citește și: Cum arată Andreea Ibacka, în costum de baie, la 37 de ani:„M-am jucat de-a sirena din Caraibe'

Citește și: Cum se înțelege Andreea Ibacka, soția lui Cabral, cu soacra sa:'Amândouă suntem leoaice'

Citește și: Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău, și-a parcat bolidul de lux pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități

Citește și: Anca Serea a rămas fără bonă:”Este o zi grea pentru noi…”

Andreea Ibacka va avea emisiune la TV începând cu luna ianuarie 2023

A ținut secret cât de mult a putut, însă acum și-a anunțat fanii care este surpriza pe care le-o pregătește de mult timp. Mai concret, începând cu data de 16 ianuarie 2023, ora 17:30, pe canalul TV Happy Channel o să se difuzeze un nou format de infotainment. Andreea Ibacka, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman vor fi gazdele emisiunii Happy Café. Aceștia vor aborda subiecte noi, atipice şi deopotrivă inspiraţionale, cu specialişti din diverse domenii.

Iar eu sunt super happy că din 16 ianuarie vom fi alături de voi în formula aceasta. La Happy Café vorbim pe atât de multe teme frumoase: parenting, educaţie financiară, couple and family tips, beauty şi fashion tricks, noutăţi în materie de teatru, film şi carte, mergem în culisele serialului Lia, soţia soţului meu şi invităm alături de noi, pe canafeluţă (cum ne place nouă să o alintăm), unele dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone. Noua producţie Happy Channel va putea fi urmărită începând din 16 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 17.30.', a declarat Andreea Ibacka.

Ce spun Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman despre noua emisiune

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după mai mulți ani de relație. Amândoi și-au refăcut viața și trăiesc povești frumoase de dragoste. Cu toate astea, cei doi au păstrat o relație frumoasă între ei. Ba mai mult, colaborează și prezintă emisiuni împreună, precum o să fie și Happy Café, unde se alături și Andreea Ibacka.

Abia aştept să dăm startul lungilor discuţii la cafea! De fapt, la cafele! Pentru că îi invităm pe telespectatorii noştri să îşi bea cafeaua alături de noi. În fiecare zi, de luni până vineri, de la 17.30. Că doar nu se numeşte degeaba emisiunea Happy Café.', a declarat Cristina Ciobănaşu.

În completare a venit și Vlad Ghermn care s-a arătat la fel de încântat. Cu siguranță cei trei vor face o treabă minunate și se vor bucura de o audiență mare.

'Împreună, ne propunem să vă facem după-amiezele mai frumoase, cu discuţii interesante, pe subiecte importante şi extrem de necesare! Extrem de necesare pentru o viaţă cât mai sănătoasă şi fericită. Adică pentru o viaţă cât mai Happy!', a spus Vlad Gherman.

Andreea Ibacka are acasă 2 copii cu Cabral Ibacka

Andreea Ibacka a fost cam absentă în ultimele luni de la emisiuni și de pe micile ecrane. După postnatal, aceasta a avut grijă ca micuțul Tiago să nu ducă lipsă de nimic și să poate sta și cu altcineva în afară de ea. Din fericire, totul a decurs conform planului, astfel că începând din ianuarie 2023 se întoarce cu brio pe micile ecrane. O să discute despre numeroase subiecte de interes public și cu siguranță o să vă capteze atenția cu lucruri bune.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton