Andreea Ibacka și Răzvan Fodor, schimb de replici în online: "El ne ia la roast..."

 Raiciu Adriana
.

Andreea Ibacka și Răzvan Fodor, schimb de replici în online. Andreea Ibacka și Răzvan Fodor au o relație extrem de apropiată, astfel, că-și permit tot felul de glumițe. Recent, prezentatorul a postat un mesaj pe rețelele sociale, iar actrița nu s-a putut abține și i-a dat un răspuns imediat. Iată de la ce a pornit totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Fodor a plecat în vacanță alături de familia sa. Ei bine, pentru că vrea să-și țină fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, prezentatorul de televiziune a postat mai multe imagini pe rețelele sociale, dar și un mesaj în care le precizează tuturor că este un bărbat punctual. „Sunt punctual. Îmi place tot timpul să ajung cu 10-20 de minute înainte de ora stabilită, oriunde mă duc. De data asta, se pare, am ajuns mai devreme cu o zi. M-am încurcat eu în date sau… mi-ați dat țeapă?', a scris cântărețul pe Instagram.

312698743_161397336520216_3508297764105000579_n312698743_161397336520216_3508297764105000579_n

La puțin timp după ce imaginile au apărut pe rețelele sociale, Andreea Ibacka a decis să-i răspundă prietenului și colegului ei. Ce i-a scris vedeta.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Teo Trandafir:„Nu am fost singură aproape niciodată. Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege’ / EXCLUSIV

Citește și: Cu se ocupă Dan Bordeianu de când a renunțat să mai joace în telenovele:„Nu am visat să mă fac actor’

Citește și: Ileana Sterp și Daniela Iliescu s-au împăcat.Cum au fost surprinse cele două, într-un videoclip postat de Culiță Sterp

Citește și: Raluca și Alex formează cel mai nou cuplu de la Mireasa. Ce dedicație specială i-a făcut concurentul iubitei lui:„Am avut foarte mari emoții’

Andreea Ibacka și Răzvan Fodor, schimb de replici în online

După ce a scris în mediul online că este un punctual tot timpul și a ajuns cu o zi mai devreme în vacanța de la munte, Andreea Ibacka a decis să-i dea un răspuns lui Răzvan. Mai exact, actrița a făcut o glumă, susținând că masa de Crăciun o va anunța în data de 23 decembrie.

„E clar, masa de Crăciun o anunți pe 23', a fost răspunsul oferit de celebra actriță, care a continuat să-l tachineze pe moderatorul de la Antena 1.

Ulterior, Andreea a mai adăugat faptul că este pe drum alături de soțul ei și cei doi copii, dar și faptul că finul ei, Răzvan, este pe ritm vechi, întrucât a ajuns cu o zi înainte.

„I-am dat ocazia să petreacă timp de calitate cu superba Irina Fodor și el ne ia la rost în spațiul public', a mai adăugat Andreea Ibacka, bineînțeles, în spirit de glumă.

Răzvan Fodor, Irina, Andreea Ibacka și Cabral, dar și Adela Popescu și Radu Vâlcan vor petrece câteva zile extrem de liniștite, într-o vacanță de vis, la munte. Cele trei cupluri au o relație foarte bună și petrec mult timp împreună.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton