Andreea Ibacka, schimbare surprinzătoare de look. Cum arată după ce și-a vopsit părul roz

 Lupescu Anca
.

Andreea Ibacka a avut tot timpul părul blond. Așa a debutat în televiziune și așa a fost cunoscută de fanii ei. Acum, soția lui Cabral a decis că este timpul pentru o schimbare, așa că și-a făcut părul roz, declarând că odată cu trecerea timpului, a devenit mai îndrăzneață în ceea ce privește înfățișarea ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Actrița a ales o nuanță de roz pastel, care se îmbină frumos cu trăsăturile ei, chiar dacă vedeta nu s-a arătat prea încântată de rezultat.

„La 30+ îndrăznesc mai mult. Mi-am făcut părul ROZ! Aș putea eu s-o contrazic pe fiica-mea dacă ea spune că roz este cea mai frumoasă culoare din univers'?', a transmis Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka face parte din distribuţia celui mai nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela.

ibacka_07-1024×768-887×600ibacka_07-1024×768-887×600

„Vă anunţ cu bucurie că fac parte din distribuţia celui mai nou serial semnat de doamna Ruxandra Ion şi dacă ar fi să vă devoalez câte ceva din culise aş spune că sunt Mona, fostă prezentatoare de ştiri, soţia unui milionar în valută forte care trăieşte totuşi cu o dramă pe care nu o exteriorizează foarte mult, şi anume cea a pierderii unei sarcini.

Cum a slăbit Andreea Ibacka după ce a născut

Andreea Ibacka a luat în greutate doar 9 kilograme pe parcursul sarcinii și deja a reușit să le dea jos. Vedeta are noroc de o genă bună și asta a ajutat-o mult să slăbească într-un timp record. Soția lui Cabral se mândrește cu o siluetă de invidiat la doar 4 luni după ce a născut-o pe Namiko.

‘Am slăbit din decembrie. Eu am mai postat filmulețe, fotografii cu mine nu au fost editate. Am avut noroc. Nu am acumulat foarte mult în timpul sarcinii. Am luat 9 kilograme toată sarcina. Am scăpat foarte repede de ele, dar nu am făcut eforturi în sensul acesta. Cam luna și kilogramul, așa a fost la mine. Am avut o genetică bună.’, a declarat Andreea Ibacka pentru VIVA!.

Deși este încă devreme să se gândească la un al doilea copil, Andreea Ibacka nu exclude posibilitatea unei noi sarcini.

Citește și: Andreea Ibacka, despre relația pe care o are fiica lui Cabral cu bebelușul ei. În multe familii acest subiect este tabu! | EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ibacka, despre botezul lui Namiko: ‘L-am tot amânat’. Cine vor fi nașii fetiței sale | EXCLUSIV

Citește și: Cum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor.Marina este și ea pasionată de sport

Citește și: De ce a cerut Alex Bodi custodia fiicei lui, în instanță:„Lucrurile s-au schimbat’

‘Dacă ne dă Dumnezeu, da. Adică nu exclud posibilitatea, dar trebuie să mai așteptăm un pic. Să zicem că mi-am făcut antrenamentul acum. A doua oară sau a treia oară e din ce în ce mai ușor. Da, cred că este frumos ca orice copil să crească cu un frate de o vârstă apropiată și s-ar putea întâmpla’, a declarat Andreea Ibacka pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton