Andreea Ibacka se retrage din serialul Adela. Ce se întâmplă cu personajul Mona

 Dumitrache Medeea
.

Andreea Ibacka, cea care interpretează rolul Monei din serialul „Adela', părăsește proiectul și și-a luat rămas bun de la colegii care au surprins-o până la lacrimi. Actrița a postat un videoclip pe contul ei de Instagram alături de câteva cuvinte emoționante.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Ibacka și-a luat rămas bun de la colegii din serialul „Adela'. Actrița a anunțat pe Instagram că nu va mai face parte din proiect, iar colegii din proiect au surprins-o până la lacrimi.

ibacka1ibacka1

Andreea a filmat deja ultima scenă din serial, iar fanii și-au dat cu părerea despre ce se întâmplă cu personajul ei, dar și cu soțul acesteia, Paul Andronic. Aceștia spun că Mona nu va mai exista în serial pentru că povestea este alta.

Andreea Ibacka părăsește serialul „Adela'

Andreea Ibacka a anunțat pe rețelele sociale că nu va mai face parte din serialul „Adela'. În ultima zi de filmări, colegii au reușit să o surprindă până la lacrimi, iar vedeta a postat totul.

Citește și: Cum a reacționat Namiko, după ce s-a aflat că Andreea Ibacka este însărcinată:

Citește și: Cum a cerut-o Cabral de nevastă pe Andreea Ibacka.

Citește și: Pepe are o nouă iubită, după divorțul de Raluca Pascu.

Citește și: Tatăl Cristinei Spătar a murit.

Vedeta a explicat că iese din serial deoarece a intrat în concediu prenatal: „A fost o zi plină, dar și tare emoționantă.
Cu lacrimi de bucurie și nostalgie am intrat în concediu prenatal, iar colegii de la Adela mi-au făcut o surpriză foarte frumoasă după ultima mea secvență
'.

Ieri a fost ziua în care mi-am amintit clar că sunt cea mai norocoasă! Pentru sănătate, pentru job-ul pe care îl fac cu atâta pasiune, pentru prieteni și colegi minunați, pentru familie, pentru binecuvântare, pentru TOT ce este viața mea!', a mai scris vedeta.

Actrița a filmat deja ultima scenă alături de soțul ei, Paul Andronic. Fanii, luați prin surprindere de această veste, au început să comenteze pe rețelele sociale și să-și dea cu părerea despre ce se va întâmpla cu personajul Mona.

Să înțeleg că nu o să mai joci în sezonul următor?', a scris un fan la anunțul postat de Andreea Ibacka.

De asemenea, fanii sunt de părere că Paul Andronic se va întoarce la prima sa iubire pentru că așa este povestea originală: „Oricum în Bahar, soțul personajului ajunge împreună cu prima iubire'.

Cum a aflat Andreea Ibacka că este însărcinată

Andreea Ibacka a povestit în detaliu cum a aflat că este însărcinată. Deși actrița i-a spus lui Cabral că simte că ar fi însărcinată, prezentatorul nu a crezut-o și a trecut rapid peste acest moment. Totuși, pentru a verifica, cei doi au decis să meargă la o farmacie, să cumpere testele de sarcină. Cum socoteala de acasă nu se pupă mereu cu cea din târg, Andreea nu a mai avut răbdare și și-a făcut testele de sarcină în oraș!

„Pe Cabral l-am anunțat prima dată când am rămas însărcinată. Într-o sâmbătă dimineață am simțit fluturi în stomac'.

Andreea Ibacka a povestit că a făcut testul într-o toaletă unisex pentru că nu mai avea răbdare: „Ne-am dus la un restaurant noi doi și un prieten bun de-al nostru, Vlad. Am nimerit la o toaleta mică, unisex. Am făcut testul, oamenii tot băteau în ușă. Mă întorc la masa și băieții au programat un test-drive, că eu voiam să îmi schimb mașina'.

Ne sună vânzătorul sa mergem, eu cu barza în geantă. Și pentru că oriunde merge Cabral crește prețul..nu că ar fi el vreun milionar, că l-am luat în rate, am decis să mergem eu si Vlad drept iubiți. Ajungem cu testul de sarcina în geanta la Cotroceni. După 45 de minute mi-am amintit de testul ăla. Când mă uit erau toate liniile', a povestit Andreea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton