Andreea Esca trage un semnal de alaramă pentru cei care nu strâng după ei: "Nu vă uitați resturile..."

 Raiciu Adriana
.

Andreea Esca trage un semnal de alaramă pentru cei care nu-și strâng gunoaiele. Pe contul său de socializare, vedeta a postat o imagine din vacanța sa, însă nu cu piesaje superbe, ci cu un sac lăsat de oameni, în natură. Iată și ce mesaj dur a transmis prezentatoarea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din țara noastră. Jurnalista se identifică cu Pro TV, alături de care și-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara București, Pro TV te salută'. A reușit să strângă o comunitate impresionantă de oameni în mediul online și își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, pe rețelele sociale.

escaesca

Recent, Andreea Esca și-a luat concediu și nu a optat pentru o călătorie peste hotare, ci a ales să se plimbe prin România. Însă, ajunsă într-o destinație extrem de frumoasă, vedeta a fost dezamăgită de ceea ce a văzut. Iată ce mesaj a postat pe contul său de socializare, dar și ce imagini a postat!

Citește și: Ce spune Alexia Eram despre salariul mamei sale, Andreea Esca:„Nici eu nu îl știu, aș scăpa informația’

Citește și: Cât costă celebra rochie pe care Andreea Esca a purtat-o la Untold.E făcută de un designer român

Citește și:Anamaria Prodan nu poate trece peste trădarea lui Reghe:'Când călătoream cu mama să o salvez, el își făcea de cap'

Citește și:Raluca Bădulescu, prima apariție alături de noul iubit.Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Andreea Esca trage un semnal de alaramă pentru cei care nu strâng după ei

Fiecare vacanță este specială, mai ales dacă descoperi locuri noi sau dacă vizitezi deja locuri care te-au impresionat de-a lungul timpului. Însă, ne lovim tot timpul de o problemă destul de majoră, faptul că nu ne putem bucura de peisaje, întrucât observăm în stânga și-n dreapta noastră tot felul de gunoaie, lăsate de oameni.

De o astfel de experiență neplăcută a avut parte și Andreea Esca. Prezentatoarea se afla în vacanță, moment în care a observat un sac de gunoi lăsat de alte persoane, pe marginea apei. Dezamăgită de ceea ce a observat, a decis să posteze imaginea pe rețelele sociale, dar să tragă și un semnal de alarmă.

Aceasta și-a îndemnat urmăritorii să strângă tot timpul după ei și să arunce deșeurile în locuri special amenajate. Nu este vorba doar de faptul că nu te poți bucura de un peisaj la adevărata lui valoare, ci și faptul că aceste resturi dăunează.

Nu vă uitați resturile pe marginea piscinei #multumesc #romaniaeducata. Le puneți într-o plasă și le lăsați într-un coș…', a transmis Andreea Esca pe Instagram.

Ulterior, vedeta a postat mai multe imagini din vacanța sa superbă, din România. Aceasta s-a bucurat de peisajele superbe, dar mai ales de liniște, care nu se găsește de multe ori în Capitală.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton