Andreea Esca și soțul ei, șapte luni de procese pentru... 72 de lei. Cum s-a finalizat totul

 Dumba Gabriela
.

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au trecut prin șapte luni de procese pentru o datorie de… doar 72 de lei! Procesul i-a fost deschis vedetei Pro TV de Administrația Fondului Imobiliar și s-a finalizat recent. Reamintim că Andreea Esca este una dintre vedetele TV cu un salariu uriaș, iar soțul ei este un om de afaceri prosper.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca și Alexandre Eram, soțul ei, au fost subiectul unui proces, deschis la sfârșitul lunii februarie de Administrația Fondului Imobiliar, pentru că nu și-ar fi plătit chiriile datorate statului, potrivit Fanatik.ro. Procesul, care a durat aproape șapte luni, s-a încheiat în urmă cu puțin timp după ce prezentatoarea știrilor a achitat restanțele.

118651392_3264975050250827_4901425570497794579_n118651392_3264975050250827_4901425570497794579_n

Andreea Esca, procese cu Administrația Fondului Imobiliar pentru 72 de lei

Andreea Esca și soțul ei au fost în proces cu Administrația Fondului Imobiliar pentru o datorie infimă, de 72 de lei.

Obiectul procesului: datoriile pe care le-ar fi acumulat pentru că nu au plătit chiria datorată pentru folosirea unei curți, precum și penalitățile de întârziere.

'Prin cererea de chemare în judecată înregistrată pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 (…) reclamanta Administraţia Fondului Imobiliar, în contradictoriu cu pârâţii (Andreea Esca și Alexandre Eram, n. red.), a solicitat instanței să dispună obligarea acestora la plata sumei de 145, 04 lei constituită din 72, 52 lei chirie restantă și 72, 52 lei majorări de întârziere.

Suma ce face obiectul acțiunii reprezintă contravaloarea folosinței de către pârâți a imobilului teren-curte. (…) La data de 19.07.2022, reclamanta a depus la dosarul cauzei note scrise, prin care a solicitat respingerea cererii ca rămasă fără obiect, față de împrejurarea că debitul ce face obiectul acțiunii a fost achitat în integralitate', se arată în minuta ședinței de la Judecătoria Sectorului 2 din București.

Citește și: Ce părere are Teo Trandafir despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian:'Nu înțeleg ce…'

Citește și: Cove, adevărul despre relația cu Adela Popescu, după ce s-a spus că a plecat din cauza ei de la PRO TV:„Am fost buni prieteni…’

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Cristian Țopescu.Sebastian are 23 de ani și este pasionat de modă

Câți bani câștigă Andreea Esca

Conform raportărilor făcute către ANAF, Andreea Esca are numeroase surse de venit, de la activități de producție cinematografică, video și până la programe de televiziune, turism sau imobiliare.

Andreea Esca a copilărit în în județul Sibiu, la Porumbacu de Sus și pentru că și-a dorit să recreeze amintirile copilăriei, și-a cumpărat nu o casă, ci șase: una pentru ea și familia ei, celelalte cinci pentru închiriat. Vedeta Pro TV le-a recondiționat şi le-a mobilat îmbinând confortul cu rusticul, spre aprecierea turiștilor care își doresc să se relaxeze la țară.

Astfel, profitul înregistrat de companiile deținute de vedeta Pro TV a totalizat, în ultimul an fiscal, depășesște 100.000 de euro. În plus, investițiile imobiliare făcute alături de soțul ei, în București și în Cluj, îi aduc și ele bani.

Andreea Esca are în plan să deschidă și un aparthotel la Cluj, acolo unde deține și câteva apartamente pe care le-ar închiria în regim hotelier, potrivit Fanatik.ro.

Printre proprietățile imobiliare pe care le deține familia Andreea Esca – Alexandre Eram se numără și un apartament lângă Paris, cotat la un milion de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton