Andreea Esca, nerăbdătoare să se întâlnească cu o mare actriță de la Hollywood: "În septembrie sper să particip la un seminar susținut de ea"

 Dumitrache Laura
.

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că nu este adepta operațiilor estetice, ci mai degrabă preferă produsele dermatocosmetice. Recent, vedeta a declarat că este fana unei actrițe de la Hollywood care postază numeroase articole informative despre îngrijirea pielii. De asemenea, Andreea Esca este nerăbdătoare să o întâlnească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 49 de ani, Andreea Esca reușește să își mențină pielea tânără. Mulți au întrebat-o care este secretul, iar spre surprinderea multora, prezentatoarea a declarat că folosește diverse creme pentru ten. De asemenea, Andreea Esca a mărturisit că se documentează foarte bine atunci când vrea să folosească produse cosmetice.

Andreea EscaAndreea Esca

Prezentatoarea știrilor Pro Tv folosește creme care o ajută să se mențină tânără. Vedeta a declarat că este fana unei actrițe de la Hollywood care postează articole informative despre îngrijirea pielii. Andreea Esca este nerăbdătoarea să o cunoască personal.

Citește și: Cum a fost surprinsă Andreea Esca, atunci când credea că nu o vede nimeni.Reacția vedetei când a văzut că e filmată

Citește și: Ce haine nu ar purta niciodată Andreea Esca:„Nu m-aș îmbrăca pe stradă așa'

Citește și: Ce spune Săndel Bălan despre participarea Andreei Bălan și a Andreei Antonescu la Asia Express:„Ar fi concurente foarte…'

Citește și: Daniela Gyorfi, despre boala care i-a distrus visul din copilărie:”Voiam să mă fac gimnastă „

Andreea Esca își dorește să o cunoască pe actrița Gwyneth Paltrow

Andreea Esca a declarat că nu este adepta operațiilor estetice și preferă produsele cosmetice. De asemenea, prezentatoarea de știri a mărturisit că își dorește să o cunoască personal pe actrița Gwyneth Paltrow. Vedeta de șa Hollywood postează deseori articole informative despre îngrijirea pielii și nu numai. Zilele trecute, vedeta tv a fost în vacanță cu soțul ei. Cei doi au petrecut două nopți de vis pe un vas de croazieră. Aceștia au fost invitați la evenimentul inaugural al Celebrity Beyond, iar plecarea a avut loc din portul Southampton, Marea Britanie.

Ne aflam în mijlocul apei acolo unde îmi place mie cel mai mult. Îmi face mare plăcere să particip la inaugurarea acestui nou vas, despre care auzisem inițial prin faptul că Gwyneth Paltrow.(…)Este o experiență de wellness și well-beind, ce a devenit foarte celebră la nivel internațional, și pe care o poți avea și pe această croazieră. La zona de spa am descoperit produsele de îngrijire lansate de Gwyneth. Cu ocazia asta am testat și cremele ei.Am înțeles că, în luna septembrie, actriţa va fi chiar pe vas și va ține un seminar exclusiv pentru pasageri. Sper să reușesc să particip atunci', a declarat Andreea Esca pentru EGO.ro.

Andreea Esca nu este adepta operațiilor estetice

Andreea Esca este prezentă de peste 20 de ani la pupitrul știrilor. Prezentatoarea arată incredibil de bine, iar trecerea anilor parcă nu își pun amprenta asupra ei. Chipul ei este la fel de tânăr și frumos. Vedeta a recunoscut că trăiește din plin această perioadă și este extrem de activă.

Chiar dacă face multă mișcare și are grijă la alimentatie, Andreea Esca mai apelează la diverse trucuri atunci când vine vorba de imagine. Chiar și așa, prezentatoara de știri declară că nu este adepta operațiilor estetice, ci preferă folosirea cremelor cosmetice. „Eu am multe riduri în zona ochilor și pentru că râd cu gura până la urechi, ele se observă tare, totuși, unele riduri din jurul gurii le am moștenite de la mama.' a mărturisit vedeta.

Ritualul de înfrumusețare al Andreei Esca

Prezentatoarea este activă pe rețelele de socializare, unde se expune cât mai naturală în mediul ei confortabil. Vedeta își arată cu plăcere ridurile pe care le are și este mândră de trecerea timpului. De asemenea, Andreea Esca este bucuroasă de toate experiențele prin care a trecut. Aceasta a spus care este ritualul său de înfrumusețare și cum reușește să aibă un ten perfect.

„Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani, când cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor. Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi. Nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi!',a declarat Andreea Esca, potrivit substantial.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton