Andreea Esca îi trimite fiului ei, Aris Melkior, mâncare la facultate: "Salată de vinete și tartă cu praz"

 Raiciu Adriana
.

Andreea Esca îi trimite fiului ei, Aris Melkior, mâncare la facultate. În anul 2021, Aris a promovat examenul de Bacalaureat și a decis să se mute în Spania, pentru studii. Totuși, dorul de casă l-a făcut pe tânăr să îi ceară mamei lui să îi trimită mâncare. Iată cum a reacționat prezentatoarea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Andreea Esca trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandre Eram. Cei doi s-au căsătorit în anul 2000 și au doi copii superbi împreună, pe Alexia și Aris. Dacă fiica cea mare a cuplului a terminat deja facultatea și activează în mediul online, Aris are 19 ani și a decis, după ce a promovat examenul de Bacalaureat, să se mute în Barcelona, pentru studii.

aris-andreea-esca-1-e1658739229922aris-andreea-esca-1-e1658739229922

Recent, Andreea Esca și-a serbat ziua de naștere și a fost invitată la Măruță, undeva a parte de o surpriză din partea colegilor, dar și a familiei. Astfel, soțul și fiul ei și-au făcut apariția în platou, deși tânărului nu-i place să fie în lumina reflectoarelor.

Citește și: Un an de la moartea marelui actor Ion Caramitru. Dezvăluirile fiului Andrei Caramitru: „Dacă ar mai fi trăit, ar fi murit pe scenă'

Citește și: Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit civil. Unde s-a ținut petrecerea: „Am totul’

Andreea Esca îi trimite fiului ei, Aris Melkior, mâncare la facultate

Printre subiectele dezbătute, Aris a mai precizat și faptul că s-a mutat în Barcelona, pentru facultate, dar este pentru prima dată când stă atât de multe departe de casă și de cei apropiați. După patru luni petrecute în Spania, tânărul și-a sunat mama și i-a cerut să îi trimită mâncare făcută de ea, întrucât îi se făcuse extrem de dor de preparatele ei.

M-am mutat în Barcelona. Mai am o lună de vacanță și după mă întorc. Îmi place foarte mult, dar e prima dată când am stat atât de mult departe de casă și mi-am dat seama că îmi e dor de familie. Patru luni am stat cel mai mult fără să-i văd. I-am zis să-mi trimită salată de vinete prin curier și mi-a adus-o', a povestit Aris la PRO TV.

Poți să îți imaginezi că trimit în Barcelona salată de vinete și tartă cu praz? Înainte mama ta nu-ți trimitea cu nașul?', a spus Andreea Esca.

Andreea Esca, mesaj emoționant pentru Aris

Andreea Esca a născut, prin cezariană, un băiat perfect sănătos în data de 24 iulie 2003, la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon, din București. De ziua fiului ei de naștere, prezentatoarea i-a transmis un mesaj extrem de emoționant, pe rețelele sociale.

„Aris e cald, haios, iute la minte, bun la vorbe, chibzuit la fapte, dezordonat, aiurit, caustic, filozof, atent la detalii. Așa cum e, e băiatul meu iubit, care a fost frumos din prima clipa în care a apărut pe lume! Și care mi-a dat voie să-l iubesc cu patima mea îngrozitoare, învățându-mă răbdarea. Iți mulțumesc Aris Melkior!’, a scris Andreea Esca pe Facebook.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton