Andreea Esca, fotografii inedite cu părinții ei în tinerețe! Vedeta seamănă foarte bine cu mama ei

 Oana Pantazi
.

Andreea Esca este poate cea mai cunoscută personalitate TV din România, însă puțini știu cum arată părinții ei. Recent, vedeta a postat niște fotografii din tinerețe cu aceștia, iar asemănarea cu mama ei este surprinzătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce a traversat momente grele, atât ea, cât și soțul și fiul său fiind depistați cu coronavirus, Andreea Esca a revenit cu bine la televiziune, dar și pe contul de socializare, unde are o mulțime de urmăritori pe care-i ține la curent cu noutățile din viața ei.

Recent, vedeta de la PRO TV și-a surprins fanii cu două fotografii inedite, de pe vremuri, alb-negru, în care apăreau părinții ei în tinerețe. Prima, de pe plajă, de la mare, iar cealaltă de la munte. Andreea și-a întrebat, retoric, fanii dacă părinții ei erau cool și, într-adevăr complimentele au început să curgă. Nu numai că părinții Andreei erau extrem de cool la vremea aceea, dar din poze se poate observa și chimia dintre ei. Mai mult, vedeta PRO seamănă foarte bine cu mama ei în fotografia de la malul mării.

„Gândeam că sunt Alain Delon și Brigitte Bardot”, a spus unul dintre fanii vedetei.

Citește și: Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus. A slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul

Andreea Esca are o relație extraordinară cu părinții ei

Tatăl Andreei împlinește anul acesta, în octombrie, 82 de ani, iar mama vedetei are 79 de ani. De zilele lor de naștere, fiica lor a postat fotografii, dar și mesaje emoționante, în care și-a arătat dragostea față de cei care i-au dat viață.

„Astăzi mama face 79 de ani. Și după ce am roit cu toți pe lângă ea cu la mulți ani' a început să ne spună de ce anume își amintește mereu de ziua ei… Cum a venit de la școală, pe 7 iunie, când împlinea 9 ani, și a găsit în casă niște bărbați străini, îmbrăcați în costume, care îl așteptau pe tatăl ei, să meargă cu ei'….

Era o atmosferă ciudată, nu înțelegea de ce ar pleca tatăl ei , care o adora, undeva, chiar de ziuă ei, Mamaie( mama ei) îi spunea: Lucica, ia cântă-le domnilor ceva la pian', fratele ei care avea vreo 3 ani se învârtea că amețitul printre picioarele lor, iar răspunsul la întrebarea unde se duce tata' a fost merge să dea o declarație'. S-a întors după 15 ani, în care nimeni nu a mai știut nimic despre el…” scria Andreea pe contul de socializare în luna iunie, în dreptul unei fotografii în care apar 3 generații – mama ei, fiica ei, Alexia, și ea.

„Tatăl meu este deștept, frumos, slab…”

Și cu tatăl ei vedeta are o relație extrem de apropiată, iar de ziua lui, acum doi ani, Andreea i-a dedicat un articol emoționant în Alist Magazine.

„Tatăl meu este deștept, frumos, slab, cu părul creț și lucrează pe șantier. Este un inginer foarte apreciat, care în plimbările noastre prin țară, îmi arată ce a mai construit. Este foarte sever și când ajunge acasă la sfârșitul săptămânii eu trebuie să-l aștept cu carnetul de note și mama cu ciorbă. Altfel, îmi petrec mare parte din vacanța de vară cu el, la țară, la mătușa lui, Tușa Viki. Acolo îmi dă o libertate incredibilă la care niciodată nu aș putea să visez la Bucureșți. Așa aș fi  început, în copilărie, o compunere despre tata. Dar cum astăzi împlinește 80 de ani, am mai adunat niște poveșți', este doar o parte din mesajul pe care vedeta i l-a scris părintelui său în ziua în care acesta a împlinit 80 de ani.

„Tata a lucrat aproape toată viața pe șantierele patriei' pentru că  îi plăcea să pună lucruri pe picioare și pentru că se câștiga mult mai bine decât dacă ar fi fost inginer într-o fabrică din Bucureșți.  Nu ne-a fost ușor nici nouă, celor rămase acasă singure toată săptămâna și nici lui, care a locuit în apartamente de serviciu și a fost nevoit să se descurce de unul singur. Dar cu toții cred că priveam către avantaje, în acele  vremuri dificile. (..) De fapt, tata era ca teza! Trebuia să mă pregătesc când venea, mi-era teamă ca nu cumva să greșesc ceva, și nu prea mai puteam să ies la petreceri', mărturisea Andreea.

Citește și: Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au cunoscut pe stradă și s-au căsătorit după 5 zile. Secretul căsniciei de 16 ani: „Dragostea este soluția pentru orice moment greu”/ EXCLUSIV

Andreea-Esca-parint1iAndreea-Esca-parint1i

Un bunic dedicat

„Tata este Moșu acum, cum era și bunicul meu Moșu pentru mine, că așa-s toți bunicii în Ardeal. Iar Moșu e înțeleptul casei pentru copiii mei. Le-a venit și lor rândul să petreacă veri întregi cu el la țară, să asculte povești despre tot și orice există pe lume, să urce pe munte, să meargă la bazin și să adune zmeură. Iarna, i-a dus și pe ei la schi și le-a ținut rândul la schilift.

Îi mustruluiste și pe ei că nu citesc destul, că nu fac suficiente exerciții, că stau în poluarea asta din București, și că folosesc prea mult telefonul. Mie îmi pare bine. Că așa i-a mai fost distrasă atenția de la mine  și pentru că, cu siguranță, își vor da seama în timp și ei, ce importante au fost momentele petrecute cu el. La mulți ani, Moșule! Te iubesc!', și-a încheiat Andreea emoționanta declarație.

Citește și: O mai ții minte pe Adina, fetița de la Glina, care trăiește lângă groapa de gunoi? La 14 ani, a ajuns model internațional și va prezenta moda la New York

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton